Γελάνε και τα ψάρια! Πόσους λ@θρο επιστρέψαμε στην Τουρκία και πόσοι μας…μπήκαν!

Κοινοποίηση:
metanastes_varka_0

Έντεκα… ολόκληρα άτομα κατάφερε να επιστρέψει στην Τουρκία σήμερα το υπουργεία Μετανάστευσης και Ασύλου, την ώρα που την ίδια ημέρα εισέβαλλαν στα νησιά σχεδόν 100 αλλοδαποί.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου 11 παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο υπουργός Νότης Μηταράκης με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Facebook, οι παράνομοι μετανάστες προέρχονταν από Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία, Αλγερία, Μαρόκο και Τυνησία και δε δικαιούνται διεθνούς προστασίας.

«Επιταχύνουμε διαδικασίες εφαρμόζοντας το νέο νόμο που ψηφίσαμε πρόσφατα» συμπλήρωσε ο κ. Μηταράκης.

Την ίδια ώρα σε Λέσβο και Φαρμακονήσι «μπούκαραν» σχεδόν 100 αλλοδαποί

Λέσβος: Το ΛΣ εντόπισε μόνο την… λέμβο!

Συγκεκριμένα, περιπολικό όχημα Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της ακτής Σκάλας Συκαμινέας Λέσβου, μόνο τη λέμβο από την οποία είχαν προηγουμένως αποβιβαστεί στην ακτή χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα είκοσι τρεις (23) αλλοδαποί.

Σε άλλη περίπτωση σκάφος Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Φαρμακονησίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, αυτή τη φορά με 25 επιβαίνοντες και τους οποίους μετέφερε σε ασφαλές λιμάνι.

Σε άλλη περίπτωση το ΛΣ κατάφερε να εντοπίσει για δεύτερη φορά άδεια λέμβο από την οποία είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα και χωρίς κανένα πρόβλημα 45 αλλοδαποί στην περιοχή ”ΤΣΑΜΑΚΙΑ” Μυτιλήνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. που να δειτε ποσα Πακια το μηνα σταιλνουμαι στο Πακισταν αεροπορικος με εθελουσια απελαση και 500 ευρο στιν τσεμπη το πολυ 1ο ατομα ενω οι υπολοιποι ειναι μπατσοι συνοδοι και γιατρος μαζι καππου στα 30 ατομα συνολο στο αεροπλανο……..μας κοροιδευουναι οι προδοτες…………………….

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Πάλι Καλά να Λέμε που Παραδέχεται το Υπουργείο Ότι Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ από Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία, Αλγερία, Μαρόκο και Τυνησία και ΔΕΝ Δικαιούνται Διεθνούς Προστασίας. Αυτό επί ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Υπήρχε Περίπτωση να Συμβεί.

    Όμως εάν Συνεχίσει με το Ρυθμό Αυτό, Όπως Λέει και το Άρθρο, 11 Επιστροφές και 100 Λαθρο-Εισβολές, ΔΕΝ θα Τελειώσει ΠΟΤΕ το Πρόβλημα με το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. Δηλαδή, τι Θέλουν να μας Πουν, Ότι Ακολουθούν το Γράμμα του Νόμου, Ότι Όλοι Όσοι Έρχονται, θα Εξετάζεται εάν Δικαιούνται Άσυλο ή ΌΧΙ, και ΜΕΤΑ θα τους Απελαύνουν; Αυτό Έχει Νόημα, για Αυτούς οι Οποίοι Ήδη Βρίσκονται στην Ελλάδα.

    Διότι και η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ, Χρειάζεται Οπωσδήποτε Κάποιο Χρόνο, υπό την Έννοια ότι Όλοι Αυτοί ΔΕΝ Δηλώνουν τα Πραγματικά τους Στοιχεία, Δασκαλεμένοι Προφανώς από τις ΜΚΟ, και Χρειάζεται Σοβαρή Δουλειά από την Υπηρεσία Ασύλου για την Διασταύρωση των Στοιχείων.

    Κλείσε τα Σύνορα ως Κράτος, να ΜΗΝ Επιτρέπει το Λιμενικό σε Καμία Βάρκα να Πλησιάζει τις Ακτές και Συνεχίζεις τη Διαδικασία Εξέτασης Ασύλου, με ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, για Αυτούς που Είναι Εγκατεστημένοι στην Ελλάδα, είτε στα Νησιά, είτε στην Ενδοχώρα. Διότι Ακόμη και σε Αυτήν την Περίπτωση, με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ Δηλαδή, εάν Επιστρέφεις στην Τουρκία, έστω και Καθημερινά, 20 Άτομα, στο Μήνα Είναι 600 Άτομα, στο Έτος Είναι 7.200 Άτομα.

    Στην Ελλάδα, από το 2015 έως Σήμερα, Σύμφωνα με τα Στοιχεία που Καταγράφονται, και Διορθώστε με εάν Κάνω Λάθος, Βρίσκονται Περίπου 1.500.000 Λαθρο-Μετανάστες. Εάν Υποθέσουμε Ότι το 10% Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, 150.000, Μένουν 1.350.000. Με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ Επιστροφές στην Τουρκία, έστω 20 Ατόμων, θα Χρειασθούν 187.5 Έτη.

    Καλή η Προσπάθεια, Αλλά Χρειάζεται ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ στην ΤΟΥΡΚΙΑ και Ταυτόχρονα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  3. Κοιταξτε την φωτογραφια, ολοι πετειναρια ερχονται στην Μπανανια για Ντολτσε βιτα και για παρανομια εις βαρος των κοροιδων!!!!!!!!!

  4. Οι μεταφορεις τους μετεφεραν σε ασφσλες λιμανι!!!!!!!!! Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα!!!!!!! Αυτη ειναι η φυλαξη των συνορων που διαλαλει ο Μητσοτακης!!!!!!!! Τι φυλαξη συνορων ειναι αυτη που οι βαρκες δεν εχουν σταματημο;;;;;;; Ρε ανεκδιηγητοι πολιτικαντηδες, γιατι δεν γυριζεεχτε τις βαρκες πισω στην Τουρκια και να μην αφησετε κανεναν να αποβιβαστει στην ακτη;;;;;;;; Δυο τρεις βαρκες να γυρισετε πισω, θα σταματησουν οι ροες των λαθρο!!!!!!!!!! Αντε και εχετε καταντησει αηδια συνεχιζοντας τον λαθροεποικισμο της χωτας με ισλαμιστες!!!!!!!!!

Comments are closed.