Γέροντας Παΐσιος: Αυτός είναι ο ηγέτης που θα λυτρώσει την Ελλάδα

Κοινοποίηση:
pais

Σε μια από τις κουβέντες του ο Γέροντας Παΐσιος μιλώντας για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας είχε χαρακτηρίσει: «υπηρέτες του διαβόλου, Ελληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες…».

Ας δούμε χαρακτηριστικά τι είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος για το ποιός τελικά θα καταφέρει να σώσει τη χώρα μας.

«Η Ελλαδα καταντησε σκισμενο πουκαμισο και αυτη την στιγμη κυβερναται απο τον διαβολο. Ειμαστε ενας οχλος πια …..προβατα διχως ποιμενα ….δεν ξερουμε που να παμε Δεν γνωριζουμε που ειναι το φως και που το σκοταδι. Ζουμε τους εσχατους καιρους, την εποχη του αντιχριστου οπου η εμφανιση του θα γινει αμεσως μετα το τελικο χαραγμα που ερχεται συντομα.

Οι υπηρετες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοι που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες ,αλλα και ανθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοουν και δεν εχουν μεσα τους Θεο.

Οι Ελληνες επεσαν θυματα του καταναλωτισμου αγαπωντας την σαρκα τα χρηματα το σεξ και την ματαιη χωρις νοημα ζωη. Ο Ελληνας ,ο καθενας μας ξεχωριστα θα πρεπει να μετανοησουμε για οτι εχουμε πραξει και δεν ειναι αρεστο στον Θεο,να πολεμησουμε τον εγωισμο μας και την αμαρτια,που μας καθηλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγει στην καταστροφη ,να μεταλαβουμε σωμα και αιμα Κυριου ,ζωντας κατοπιν την κατα Θεω Ζωη.

Μετανοια χρειαζεται και για τις επιλογες που καναμε στα πολιτικα προσωπα ,διοτι αυτες οι επιλογες ολων των περασμενων ετων οδηγησαν την Χωρα στην σημερινη της καταντια…

Ο καθρεπτης της κοινωνιας ειναι η Ελληνικη βουλη κι αν δεν μετανοησει ο Ελληνας και δεν το αλλαξει αυτο, οι Ελληνες θα χαθουν. Ειναι εσκεμενη η στηριξη των μεταναστων για να εξαφανισουν το Ελληνικο Εθνος απο προσωπου γης αφου οι διωξεις των μεταναστων, ειναι πλεον πολυ λιγοτερες απο τις διωξεις των ιδιων των Ελληνων πολιτων ,απο το Ελληνικο κρατος.

Μεγαλο ρολο στην συνεχιση της πτωσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκουτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματησουν να το κοιτουν…ολοι … ακομα και τα παιδια μας γιατι απο αυτο παιρνουν ολα τα μυνηματα που ο αντιχριστος θελει να μεταφερει σε εσας και τα παιδια σας η ειδωλολατρια του χρηματος και της σαρκας περνουν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδια μας, που απο μικρα γινονται λατρεις αυτου του τροπου ζωης…

Ο πολεμος θα γινει και οι Ελληνες δεν θα πρεπει να τον φοβουνται γιατι θα ειναι απο Θεω… Υπαρχουν αξιωματικοι που εχουν καλεσμα απο τον Θεο και ειναι ευλογημενοι να πολεμησουν σαν Ηρωες. Η Τουρκια θα αφανιστει και οι τουρκοι μαζι της το 1/3 της χωρας θα σκοτωθει το 1/3 θα βαφτιστουν χριστιανοι και οι υπολοιποι θα χαθουν στα βαθη της χωρας.

Ο Ηγετης που θα λυτρωσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει …ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος…

Οι συνθηκες θα επιτρεψουν στον κοσμο να τον αναδειξει πολυ γρηγορα… και επειδη θα θεσει σαν κορωνα της πολιτικης του τον Χριστιανικο πολιτισμο θα ενωσει ολους τους Ελληνες και θα αναδειξει με τις πραξεις του τη αναγγεννηση του Ορθοδοξου Χριστιανισμου σε ολο τον κοσμο.

Αν ο Ελληνας μετανοησει και ανακοψει την αποστασια απο τον Θεο που εχει ξεκινησει σαν εργο του αντιχριστου ,ζησει ενωμενος κατω απο τον χριστιανικο πολιτισμό, και διωξει μακρια την λατρεια του χρηματος και της σαρκας τοτε ο Θεος θα δειξει αμερηστο ελεος και θα σηκωθουμε ορθιοι.».

Πηγή: dogma.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων – και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

    Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο “φίλο του Κυρίου”, όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.
    Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

    Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.
    ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

    Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

    Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

    Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

    Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού
    “…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
    “… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
    “…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου
    “…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

    Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
    “…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
    “…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
    “… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”
    ***

    Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.
    Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

    Τα ψέμματα τελείωσαν.
    Η ερμηνεία των προφητειών έχει δοθεί στον ουρανό του διαδικτύου, όπου όλος ο πλανήτης βλέπει.

    Όταν εσείς Έλληνες ταπεινωθείτε και αδελφωθείτε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. “Ό,τι σπείρεις θερίσεις”, λέει το Ευαγγέλιο.

  2. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ

    Άλλοι μας βρίζουν (Βελόπουλος: ”τα ζώα”), άλλοι μας κοροϊδεύουν (Τσίπρας και λοιποί του

    μνημονίου και της παράδοσης εδαφών εν καιρώ ειρήνης) κι όλοι μας τάζουν με χαρά τα μεγαλειώδη ψέμματά τους.

    Βάζουν νέα πρόσωπα στο πολιτικό τους σκηνικό, λες και η ιδεολογία τους αλλάζει !!!
    Άλλοι το παίζουν αφυπνιστές με διάφορα διαδικτυακά μπλογκς και ξαφνικά δημιουργούν νέο κόμμα πολιτικό ή κίνηση (η κυριλέ φράσης της αποπλάνησης)… γιατί δεν έχουμε ήδη αρκετά να διαιρούν τον λαό, πρέπει βλέπεις να προστεθούν κι άλλα ! …αρκεί ο λαός να διαιρείται και να χάνεται στα “πρέπει” τους.

    Ως ζώα μας φέρονται, λες και ποτέ δεν είπαμε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, λες και λεφτά δεν υπάρχουν για εμάς… παρά μόνο για αυτούς στο καλοστημένο παιχνιδάκι τους και με τις ευλογίες της
    αντορθόδοξης ιεράς συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος παίζουν μπάλα με τα μυαλά μας, νομοθετώντας νόμους σαρίας επάνω στα χρυσόβουλα των Ελλήνων. Πώς γίνεται τα δικαιώματα των Ελλήνων να τα παίρνουν οι ξενοφερμένοι δήθεν πρόσφυγες και οι Έλληνες να πεινούν; Σπίτια,

    ιατρική περίθαλψη και δυνατό επίδομα σε μια χώρα που μόνο για τους Έλληνες υπάρχει κρίση… ναι! γιατί εμείς είμαστε τα ζώα τους.

    Καίγεται η Ελλάδα και τσιμουδιά… τα νέα οικόπεδα αυτών που κατά συρροή εποικίζουν τον τόπο μας… γιατί εμείς φράγκο δεν έχουμε και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό… για θυμίσου πριν λίγα χρόνια βγήκαν από κει κάτω στο ισραήλ και είπαν να γυρίζουν πίσω οι ιουδαίοι και κανείς δεν κατάλαβε τότε ότι εννοούσαν να έρθουν να γεμίσουν την γη της επαγγελίας τους την Ελλάδα μας. Ξεφυτρώνουν σπίτια στα βουνά που κάηκαν και παντού σε λόφους, λοφίσκους στο ξαφνικό και στο γρήγορο και ποιος αναρωτιέται τίνος είναι αυτά, αφού οι Έλληνες είμαστε πια φτωχοί; και πόσοι να είναι οι πλούσιοι με τόσα σπίτια;; εδώ μιλάμε για χιλιάδες παντού!!!

    Το σχέδιό τους εναντίον μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί: μας κτύπησαν στο πνευματικό πεδίο, μας χάρισαν γη και ύδωρ, μας αντικατέστησαν με λάθρο και τέλος εποικούν τη χώρα μας. Αυτό που με μαεστρία εκτέλεσαν μέχρι να αφανιστούμε. Και μέχρι τότε θα πληρώνουμε φόρο ζίζια γιατί είμαστε υποτελείς στο ταλμουδικό ιδεώδες τους με μουσουλμανική μάσκα.

    Το να λέμε όμως τι μας κάνουν χωρίς να δίνουμε και το φάρμακο είναι ημιτελές. Η λύση στο δράμα μας είναι μία και μοναδική : να εφαρμοστούν οι ΑΙΩΝΙΟΙ Νόμοι της Ορθοδοξίας… βέβαια θα μου πεις τώρα από ποιους, αφού όλοι τους είναι προδότες και γαϊδούρια! Μα… από τον λαό φυσικά !!!! Αιτήστε και Απαιτήστε και να δείτε πόσο εύκολα απαλλαγόμαστε απόλους ΑΥΤΟΥΣ και σηκώνεται η Ελλάδα μας….

    Κι αν λες τώρα εσύ που με διαβάζεις “τι μας είπες τώρα” και σιωπάς, ένα έχω να σου πω: ο σιωπών δοκεί συναινείν.

  3. Τι χαμπαρια ρε μπατριωτες? ποτε θα παρουμε την πολη???

  4. ΑΜΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΟΘΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !

  5. Παπουλη μονο ενας στρατιωτικος με αντρικα π@παρια θα μπορουσε νατην σώσει, ολοι οι αλλοι κουραμπιεδες των Αμερκανοευρωπαιων

    1. αυτοι κοιτανε τον μισθουλακο τους.Μονο ενας που δεν τον νοιαζουν τα υλικα αγαθα,δεν τον ενδιαφερει η ματαια αυτη ζωη μπορει να μας σωσει και αν χρειαστει να κανει την Ελλαδα Κουγκι.
      Πατηρ Κλεομενης

Comments are closed.