Γέροντας Νεκτάριος: «Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας»

Κοινοποίηση:
1

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Βλέπω Πασά στα Γιάννενα και να γεμίζει όλη η Ελλάδα μιναρέδες (1997)

Είμαστε 100% βέβαιοι και σίγουροι ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Έχουν περάσει μόλις 176 χρόνια από τότε που η Ελλάδα και οι Έλληνες ελευθερώθηκαν από τους Τούρκους και την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μήπως οι “φίλοι” μας οι Ευρωπαίοι μετενόησαν που τελικά ελευθερωθήκαμε; Μήπως θέλουν να μας εξαφανίσουν φέρνοντας τους Τούρκους (Μουσουλμάνους) ξανά πίσω στην Ελλάδα;
Βλέπω λοιπόν ξανά τα Γιάννενα ν’ αποκτούν Πασά και η Ελλάδα να γεμίζει μιναρέδες. Όταν όμως οι Ευρωπαίοι δουν ότι οι Τούρκοι κατευθύνονται και προς την Ευρώπη, τότε θα κλείσουν τα σύνορά τους βγάζοντας την Ελλάδα γρήγορα έξω από την Ε.Ο.Κ. Αλλά σε εμάς θα έχουν μείνει φυσικά οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να ξαναζωντανέψει η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Πηγή: μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όταν μιλάτε για κάποιον ((κύριε)) zack
    Να κοιτάτε πρώτα στον καθρέφτη…
    Ουδείς αναμάρτητος αυτό μην το ξεχνάμε…

  2. Η λούγκρα ο Μουλατσιώτης δε μπορεί να έχει λόγο για τίποτα. Δοσίλογος που γλύφει εδώ και χρόνια τον κώλο του Λιάπη για να γίνει δεσποτίνα. Διαχειρίζεται πακτωλό χρημάτων και έχει τα μούτρα να μιλά… Ούστ ρε κόπρε!

    1. Από εδώ και στο εξής και μέχρι να πεθάνεις κ. Zack μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να αποκτήσεις όσα έχει ο Μουλατσιώτης.

  3. Ο/Η Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο με εφαρμοστες τους κληρικούς λέει:

    “Είμαστε 100% βέβαιοι και σίγουροι ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο…”, με πρώτους εκτελεστές του και εφαρμοστές του μισθωτούς κληρικούς διαμένοντες στη Ελλάδα. Αυτό δεν ειπώθηκε για ευνόητους λόγους γιατί κανείς κληρικός δεν είναι άνεργος. Είμαστε 100% βέβαιοι και σίγουροι ότι κανείς κληρικός δεν διαμαρτύρεται ποτέ του για “αίσχη” της διοίκησης κληρικών Ελλάδος και “αίσχη” της τοπικής διοίκησης κληρικών που τον μισθοδοτεί και παρέχει ασφαλιστική εισφορά. Άραγε να κάνει τι ; τι εργασία κάνει με το πρόσχημα “λειτούργημα”; Ρωτήστε ένα να σας πει και θα διαπιστώσετε γιατί λαμβάνει 1000 ευρώ και τι κάνει και λαμβάνει μισθό και ασφαλιστική εισφορά τέτοια. Άμα τα απολέσει δεν ξέρει να κάνει τίποτα απολύτως, δεν θα μπορέσει να επιβιώσει, αφού δεν έκανε και δεν παρήγαγε τίποτα πριν, οπότε απλά “λέει γενικά” σαν σχολιαστής για άλλους αλλά ποτέ για τους “συνάδελφους” και τα αίσχη αυτών και ποτέ για τους “διοικούντες” και τα ολοφάνερα πλέον απτά και με πολλούς μάρτυρες αίσχη να συμβαίνουν με υποστηρικτή το Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ξένου πολίτη και όχι Έλληνα στο γένος) και Αστυνομία. Όπως στη υπόθεση-ξεπούλημα το 2015 του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης & Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης, που αντί οι δράστες να συλληφθούν τους παρείχε αμέριστη φυγή και διευκόλυνση οι ίδιες οι δικτατορικές αρχές που έχει η διεφθαρμένη Ελλάδα. Από λόγια και σχολιασμούς εφ όρου ζωής κούρασαν συγκεκριμένοι κληρικοί που αρέσκονται και σε δημόσιες προβολές με ή χωρίς ζωντανή μουσική μπάντα. Γραπτά και μόνο γραπτά, αλλά πράξεις ; πράξεις ; δεν ξέρουν τη σημαίνει η λέξη αυτή γιατί μηδέν από μηδέν κάνει μηδέν. Για αυτό και πάρα πολλοί άνθρωποι τους έχουνε “γραμμένους” ανταποδοτικά, γιατί τα “γραπτά μένουν και επιστρέφονται”.

Comments are closed.