Γέννησε η Τζένη Μπότση στα 47 της μια υγιέστατη κορούλα! Ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο απέκτησε το πρώτο της παιδί

Κοινοποίηση:
1

Η Τζένη Μπότση γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Αλέξανδρο Μιχαλά. Η ηθοποιός, που κατάφερε να κρατήσει σχεδόν μυστική την εγκυμοσύνη της, έφερε στον κόσμο, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, την κόρη της. Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε το asist.gr όπου και αναφέρεται ότι γέννησε με καισαρική.

Στις αρχές της σεζόν η Τζένη Μπότση αποφάσισε να αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις της ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει και τοςυ συντελεστές της σειράς Πέτα τη φριτέζα ότι δεν θα βρίσκεται στο καστ του νέου κύκλου. Η ίδια ήθελε να προστατέψει αυτή τη στιγμή της ζωής της καθώς στο παρελθόν είχε μία ατυχία ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Με τον Αλέξανδρο είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2012 μέσω μιας κοινής τους φίλης και γρήγορα κατάλαβαν ότι ταιριάζουν. Η σχέση τους άργησε να γίνει γνωστή καθώς η ηθοποιός διατηρούσε πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Όταν αποφάσισαν όμως να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις όλοι καταλάβαμε ότι ο Κερκυραίος επιχειρηματίας ήρθε για να μείνει στο πλευρό της.

Ήταν ο άνδρας με τον οποίο αποφάσισε να γίνει μητέρα και παρά την πρώτη της άτυχη εγκυμοσύνη δεν τα παράτησε. Σήμερα, απολαμβάνουν μαζί την ευτυχία του να είναι γονείς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: