ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ! «Κόβει» την ανάσα το κορμί της Νικολέττας Ράλλη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
nikoletta_ralli

Στη Νάξο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη, όπως μας ενημέρωσε χαρακτηριστικά με τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί και στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της και τα σχόλια παίρνουν “φωτιά”.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

***SUMMER HUGE GIVEAWAY*** 10 τυχερές και τυχεροί θα κερδίσετε από ένα Havaianas Summer Kit μαζί με ένα συλλεκτικό ζευγάρι Havaianas Mykonos Local Soul, και ένας μεγάλος τυχερός μαζί με τον φίλο/φίλη του θα ταξιδέψουν στην Μύκονο για το μεγαλύτερο party του καλοκαιριού στο νησί των ανέμων. Το Havaianas Mykonos Local Soul Party! Θα είμαι και εγώ εκεί! Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολούθησε τα εξής βήματα: •Like σε αυτό το post •Follow @havaianaseurope και @nikolettaralli •Mention σε comment 1 φίλο σου που θα ταξιδέψει μαζί σου, αλλά και “ Τι σημαίνει για εσένα η Μύκονος;” Καλη επιτυχία και θα τα πούμε στην Μύκονο! #LocalSoul #letssummer #havaianasmoment #localsoulMYK *οροι διαγωνιμού στο bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.