ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ! Το φαγητό έκτακτης ανάγκης των στρατιωτών σε διάφορες χώρες

Κοινοποίηση:
ik

Κάθε χώρα δημιουργεί γεύματα βασισμένα στις εθνικές παραδόσεις και τις προτιμήσεις των στρατιωτών της. Είναι σημαντικό για τους στρατιώτες να έχουν την απαιτούμενη ενέργεια.

Εκτός φυσικά από τις παραδόσεις και τα κλασικά φαγητά, ό,τι επιλεγεί πρέπει να μπορεί να συσκευάζεται, για να μπορεί να καταναλωθεί οπουδήποτε.

Το γερμανικό πακέτο σίτισης: φακελάκια γκρέιπφρουτ και σκόνη χυμού για να προστίθεται στο νερό, ιταλικά μπισκότα, ψωμί σικάλεως, γκούλας με πατάτες και σως λουκάνικο και μαρμελάδες βερίκοκο και βύσσινο.

Το καναδικό πακέτο σίτισης έχει φιλέτο σολομού με σάλτσα Τοσκάνης και για τους χορτοφάγους κους–κους. Το πρωινό τους είναι φιστικοβούτυρο και μαρμελάδα βατόμουρο.

Για τους Αμερικανούς, το πακέτο έχει αμύγδαλα, μηλίτη, κράκερ, φιστικοβούτυρο και μακαρόνια.

Το γαλλικό πακέτο περιλαμβάνει ελάφι πατέ, πάπια confit, cassoulet και κρέμα σοκολάτας σε πουτίγκα. Έχει επίσης καφέ και αλκοόλ σε σκόνη και για πρωινό μούσλι.

Οι Ιταλοί στρατιώτες έχουν στο πακέτο σίτισης τον καπουτσίνο τους, μπισκότα, ζυμαρικά, φασολάδα, γαλοπούλα σε κονσέρβα και σαλάτα ρυζιού, όπως επίσης φρουτοσαλάτα σε κονσέρβα και μούσλι σοκολάτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: