ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!!! Ο γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης διηγείται ένα συνταρακτικό θαύμα που έζησε και είδε με τον Άγιο Πορφύριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
922757c7753c5991e53c6cc0e95592a3

Στο πλαίσιο των πολυήμερων εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία “ΔΗΜΗΤΡΙΑ”, που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, μίλησε ο Γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης, με θέμα: ” Εμείς και οι νέοι μας σύμφωνα με την διδασκαλία του Αγίου Πορφυρίου, όπως την βιώσαμε από κοντά”, με την παρουσία πλήθους πιστών.

Στη συνέχεια, στο “Ενοριακό Αρχονταρίκι”, που γίνεται στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού, ο Γέροντας Ακάκιος απάντησε στα ερωτήματα που του υπέβαλε το ακροατήριο.

Ο γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης διηγείται ένα συνταρακτικό θαύμα που έζησε και είδε με τον Άγιο Πορφύριο, όταν ακόμα ήταν εν ζωή: «..αρπάχτηκε μέσα σε ένα λευκότατο φως και ανέβηκε ένα μέτρο περίπου πάνω από τη γη. Σιγά – σιγά άρχισε να μεταμορφώνεται και δεν ήταν πια ο Άγιος Πορφύριος ήταν η ίδια η Παναγία..!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.