ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ! Σπαρταριστό ΒΙΝΤΕΟ: Η Φωτίου δεν έχει ιδέα τι είναι ο ΦΠΑ

Κοινοποίηση:
x-default

Πολλές φορές τα κυβερνητικά στελέχη μας εκπλήσσουν με τις δηλώσεις τους αλλά αυτό που έγινε με την Θεανώ Φωτίου θα πρέπει να μπει στο TOP 10 τη γκάφας.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην οποία ήταν παρών και ο διευθυντής σύνταξης της έντυπης έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου Γιάννης Τσαπρούνης η κυρία Φωτίου είπε ότι η κυβέρνηση μείωσε τον ΦΠΑ!

Ο Γιάννης Τσαπρούνης έμεινε εμβρόντητος καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε και παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις του για το αν συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση μείωσε τον ΦΠΑ, η κυρία Φωτίου επέμενε.

Τελικά μετά από πολλά δευτερόλεπτα αμηχανίας η λύση δόθηκε όταν ο Γιάννης Τσαπρούνης της επεσήμανε ότι μάλλον αυτό που λέει είναι ο φόρος επιχειρήσεων και εκεί δόθηκε το τελικό χτύπημα από την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «με συγχωρείτε αυτός τι είναι (σ.σ. φόρος επιχειρήσεων), δεν είναι ΦΠΑ των επιχειρήσεων;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΩΡΗ ΘΕΑΝΩ ΠΟΥ 40 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙΣ 100 ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ? ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟ?

  2. Μετα αναρωτιωμαστε πως καταντήσαμε ετςι;;; Τετοια ζωα, σαν κι αυτην ειμαστε και εμεις. Γι αυτο τους ψηφίζουμε Εξ αλλου.

  3. Η θεία Θεανώ να ξέρετε ούτε το δημοτικο δεν έχει βγάλει.

Comments are closed.