ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Τις βάφτισαν “εκπαιδευτικές” τις πτήσεις στο σόου για τον Πάνο Καμμένο – Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Κοινοποίηση:
apostolakis_kammenos_mirage_main1

Για «εκπαιδευτικές πτήσεις» κάνει λόγο το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για πτήσεις F16, κατά τη διάρκεια παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Αμυνας από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΓΕΑ αναφέρει:

«Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι η πτήση των αεροσκαφών Μ2000-5 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, εντάχθηκε ως επιμέρους αντικείμενο σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή, των αεροσκαφών και στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος της 331 Μοίρας».

Υπενθυμίζεται πως αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 πέταξαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου (Πεντάγωνο) και έκαναν πτήσεις πάνω από την Αθήνα την ώρα που παρέδιδε την καρέκλα του υπουργείου του ο Πάνος Καμμένος, αποδίδοντάς του τιμές!

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός ήρθε να κλείσει τον… τριήμερο αποχαιρετισμό του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο που με νύχια και με δόντια κράτησε για τέσσερα σχεδόν χρόνια: Ξεκίνησε με την Θεία Κοινωνία στη Μητρόπολη, την πτήση στα Ίμια, αφού είχε ανακοινώσει την παραίτησή του και ολοκληρώθηκε με την… φαντασμαγορική τελετή και την πτήση του ζεύγους των Mirage σήμερα το πρωί, την ώρα που παρέδιδε την θέση του στον ναύαρχο Αποστολάκη.

Επρόκειτο για δύο αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την εντολή να πετάξουν τα μαχητικά έδωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: