ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΖΟΥΓΚΛΑ! Αυτό το λιοντάρι ανέβηκε πάνω σε δέντρο για έναν απίστευτο λόγο. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε!

Κοινοποίηση:
d8a7e9_lion

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, έτρεξε και ανέβηκε στο δέντρο για ένα τρομερό λόγο! Μόλις δείτε θα μείνετε άναυδοι.

Συγκεκριμένα, το λιοντάρι, θέλησε να ανέβει στο δέντρο για να σωθεί, σε αντίθεση με μια αγέλη λιονταριών που ανέβηκε στο δέντρο για να φάει.

Μια διαφορετική τροπή πήρε το κυνήγι για ένα λιοντάρι. Ο υποτιθέμενος, βασιλιάς της ζούγκλας βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν αναγκάστηκε να καταφύγει στην ασφάλεια ενός κορμού δέντρου όταν ένιωσε πολύ… καυτή την ανάσα θυμωμένων βουβαλιών!

βουβάλια

Ο 63χρονος Χάρλες, εξερευνούσε την εκπληκτική άγρια ζωή στην Κένυα Αφρικής, μαζί με τη γυναίκα του, όταν βρέθηκε μπροστά σε αυτό το ασυνήθιστο θέαμα.

λιοντάρι

Όπως ανέφερε το ζευγάρι που μίλησε σε διεθνή μέσα, το κοπάδι προσπαθούσε να προστατέψει ένα νεογέννητο το οποίο ξαφνικά άρχισε να μοιάζει ανήσυχο. “Ξαφνικά, από το πουθενά, ένα αρσενικό λιοντάρι πετάχτηκε από μια κρυψώνα, αλλά σκαρφάλωσε αμέσως πάνω στο δέντρο με τα βουβάλια να κινούνται απειλητικά.”, ανέφερε.

Πάντως, αν και το λιοντάρι έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, κατάφερε και απέδρασε, τρέχοντας μακριά από τους διώκτες του.

λιοντάρι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Επειδη εσεις οι ακροδεξιοι εχετε (συν των αλλων ) και καποιο θεμα στο μυαλο ,το λιονταρι ηταν μικρο και οι αντιπαλοι ολοκληρη αγελη . Πολυ καλα εκανε και ανεβηκε στο δεντρο για να σωθει . Εξυπναδα δειχνει και οχι δειλια .

  2. 5 λιοντάρια μπορούν να αιφνιδιασουν μια αγέλη απο βουβάλια,και να κατασπαράξουν τουλάχιστον ένα.Για σκεφτητε όμως τι θα γινόταν,εάν τα βουβάλια αντί για λακισμα γυρνούσαν πίσω και συνεθλιβαν τα λιοντάρια;;;Έλληνα ξύπνα,και πάψε να παίζεις τον βουβαλο!!!

    1. Α καλά τον βουβάλι παίζει ο ελληνας και εγώ νόμιζα ότι παίζει την κότα.

Comments are closed.