Βόμβα από την αρχόντισσα του Star channel! H Μαριάννα Βαρδινογιάννη βάζει στην άκρη τους σκληρούς άνδρες της οικογένειας και «παίρνει κεφάλια» στο κανάλι της Κ. Κηφισιάς

Κοινοποίηση:
GiTNVPbZHxA4kddEaOz8

Διαβάζουμε από τον έντυπο “ΚΟΥΚΟ” της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αναλαμβάνει δράση η Μαριάννα Βαρδινογιάννη!
Κόβει κεφάλια η αρχόντισσα του STAR CHANNEL
Αυτή η εκπομπή του καναλιού προσβάλει τις αρχές και τα ιδανικά της Οικογενείας του Βαρδή .

Την τρίτη, την μεγαλύτερη και την πιο φαρμακερή παρέμβαση στην ιστορία της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ετοιμάζεται να κάνει η «αρχόντισσα του καναλιού», η «Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO» και Πρόεδρος Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
κεντρικο
Το κακό έχει παραγίνει πλέον στην βραδινή ζώνη του σταθμού στην εκπομπή «Greece’s Next Top Model», όπου αναζητούνται τα αυριανά μοντέλα της χωράς. Νεαρά κορίτσια προσβάλλονται για την εμφάνιση τους, τα κιλά τους ακόμα και για τον τρόπο που ομιλούν. Στην κριτική επιτροπή ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός έχει τραβήξει πάνω του όλες τις αρνητές κριτικές από γονείς και τηλεθεατές. Από τον αέρα του καναλιού του πατριάρχη της οικογένειας Βαρδή Βαρδινογιάννη, τόλμησε να πει σε νεαρή κοπέλα: «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα». Η κορίτσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
κεντρικο εσρ
Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προσέφυγε η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων κατά της εκπομπής «Greece’s Next Top Model».

Ο ΚΟΥΚΟΣ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τις επόμενες μέρες στο κανάλι ετοιμάζει παρέμβαση βόμβα η ίδια η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Θα είναι η τρίτη της παρέμβαση όλα αυτά τα χρονιά. Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι με δική της εντολή, απομακρύνθηκε από το «αέρα», η άλλοτε παρουσιαστικά του καιρού Πετρούλα, ενώ λίγο αργότερα δόθηκε απαγορευτικό στις εκπομπές του καναλιού να προσκαλούν την πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κουραφεξαλα. Δεν φταιει ο Σκουλος. Υπευθυνος για ολα ειναι ο παραγωγος του σοου. Ο Σκουλος ακολουθει εντολες των εργοδοτων του. Αυτοι τον κατευθυνουν, αυτος ακολουθει. Μη τρελλαθουμε!

Comments are closed.