Βόλος: Έγινε κλέφτης για ένα πουκάμισο των 25 ευρώ – Σε περιπέτειες ο 16χρονος μαθητής!

Κοινοποίηση:
Capture

Ενας 16χρονος συνελήφθη προχθες το βράδυ (19-04-2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ο ανήλικος είχε μεταβεί σε κατάστημα ενδυμάτων και αφαίρεσε ένα πουκάμισο, αξίας 25 ευρώ. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους του καταστήματος που ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 16χρονος συνελήφθη.

Συλλήψεις για διαρρήξεις καταστημάτων

Εν τω μεταξύ εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έξι περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε καταστήματα της πόλης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δύο δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, διέρρηξαν έξι καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 144 ευρώ, τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ένα ποδήλατο, διάφορα ενδύματα, καθώς και πλήθος άλλων μικροαντικειμένων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: