Βρώμικο παιχνίδι από τουρκικά ΜΜΕ: “Oι μετανάστες στα ελληνικά νησιά τοποθετούνται σε…”

Κοινοποίηση:
4917795

«Στα ελληνικά νησιά οι μετανάστες τοποθετούνται σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης που θυμίζουν εποχές Ναζί», λέει η… δημοκρατική Yeni Safak η χώρα της οποίας έχει πραγματοποιήσει γενοκτονίες κατά των Αρμενίων, των Ελλήνων.

Το δημοσίευμα έρχεται ως σχολιασμός στις προαναγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης για δημιουργία καταυλισμών σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η φιλοοκυβερνητική εφημερίδα κάνει λόγο για στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά της Σάμου, της Χίου και της Λέσβου.

«Γνωστές οι απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στην Ελλάδα, η οποία τώρα δημιουργεί στρατόπεδα 4.500 ατόμων για να τους απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο», σημειώνουν οι Τούρκοι.

Η τουρκική εφημερίδα κάνει εκτενή αναφορά τόσο στις αναφορές της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό αλλά και στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που τις χαρακτήρισε ατυχείς και αβάσιμες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλό είναι να το λένε και να το φωνάζουν οι απέναντι για να αποθαρρυνθούν οι ενδιαφερόμενοι και να μην έρχονται Ελλάδα

  2. Ας του απαντήσουν οι ΜΚΟ που παίρνουν τα εκατομμύρια για να τους φροντίσουν, εμάς τι λόγος μας πέφτει…;

  3. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΗΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ

Comments are closed.