Βρήκαν… την λύση για τους λ@θρομετανάστες που βρήκαν καταφύγιο στο Πολυτεχνείο

Κοινοποίηση:
POLYTEXNEIO_FILE-768x527

«Βαίνει εκτονούμενη» η κατάσταση στο Πολυτεχνείο, σχετικά με τους λ@θρομετανάστες που κατέφυγαν χθες εκεί για να βρουν στέγη, σύμφωνα με τον πρύτανη του ΕΜΠ, Ανδρέα Μπουντουβή.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα, υπήρξε συνεννόηση με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, ώστε να βρεθούν καταλύματα κατάλληλα για τους ανθρώπους αυτούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, χθες το βράδυ 20 άτομα, μεταξύ των οποίων μερικά μικρά παιδιά, μπήκαν στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Indymedia οι “πρόσφυγες” αρχικά οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθούν στην Αμυγδαλέζα. Εκεί αρνήθηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία με αποτέλεσμα όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί να τους αφήσουν στη μέση του πουθενά.

Στη συνέχεια, όπως ανέφεραν βρήκαν καταφύγιο στο Πολυτεχνείο γιατί ήξεραν όπως σημειώνουν ότι θα βρουν κόσμο που θα τους υποστηρίξει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ !!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΥΣ ????ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΚΤΗΝΗ !!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ !!!!!

  2. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Έρχονται στην Ελλάδα παράνομα, δεν έχουν έγγραφα και αντί να τους φυλακίσουν και να τους απελάσουν όπως λέει το διεθνές δίκαιο, κάνουν και κόνξες. “Δεν μου αρέσει η Αμυγδαλέζα, να με πάτε αλλού”, “ούτε εδώ μου αρέσει, δεν έχει πισίνα”, “εδώ δεν έχει Wi-fi”, “εδώ είναι πολύ φτωχικά”. Και τους γυρνάνε γύρω-γύρω μέχρι να δώσουν οι λαθραίοι την έγκριση τους για να τους κατεβάσουν. Ε άει στο διάολο. Και στους λαθραίους, και στο Ελληνικό κράτος, και στους αλληλέγγυους και στις ΜΚΟ. ΄Αει στο διάολο όλοι.

  3. Ρε συντροφια καταλαβαμε σχεδιο σας, θα τους εχετε για βιτρινα – πατημα – προστασια ωστε να μην σας τσακισουν στο ξυλο οι ματατζιδες κατα την διαρκεια της επετειου, ετσι δεν ειναι? Αριστερος και χαζος πανε μαζι, iq ραδικιου.

Comments are closed.