«Βράζει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Δε θα βρουν την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω!»

Κοινοποίηση:
Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ξεσπάθωσε κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις αστοχίες, και τα τρομερά λάθη στα εθνικά θέματα.
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, επίσης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην λεγόμενη «13η σύνταξη» και τα άλλα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, τόνισε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω» απάντησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο ερώτημα αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές.

Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε.

«Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι μου λένε όλοι; «Εσύ δεν πρόδωσες, εσύ φοράς παντελόνια» και μου λένε πάρα πολλοί: «είμαι από άλλο πολιτικό χώρο αλλά σε παραδέχομαι»».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εσυ, δεν προδωσες, ε;;; Και τα στοιχεια, που σου εστειλα, αυτα καλε, που αποδεικνυουν, την διαχρονικη Νοθεια, των εκλογων, γιατι τα απεκρυψες;;; Για να μας σωσεις, μεσω υποψηφιοτητας και βουλευτιλικιου;;; Και ενω γνωριζες, πηγες στο ΥΠΕΣ και μετα, στον Πακη και παρελαβες περιχαρης, τα εκλογικα, αποτελεσματα! Ηρθα και σε συνεντευξη σου, το παραδεχθηκες και αφησες να αιωρειται, η υποσχεση, οτι θα τα παρουσιασες, μετα και την δημιουργια, του κινηματος σου. Στο μεταξυ ομως, φροντισες να εξαφανισεις, οτι ειχε σχεση, με την παρεμβαση μου, αυτη. Τελος, να θυμησω, σε ολους αυτους, που σκεπτονται, να σε ψηφισουν, οτι και τα Gay Pride γουσταρεις και τους Λαθρομεταναστες ( Αποφαση ΣτΕ). Και να τους προειδοποιησω, οτι το πραγματικο σου προσωπο, δεν το εχεις δειξει, ακομα. Δυστυχως. Διοτι εν καιρω, θα αποδειχτει, οτι εισαι ο τσιπρας Νο. 2.

  2. Ζωίτσα, σου έδωσαν ένα αξίωμα που ούτε στα όνειρα σου δεν είχες δει αλλά εσύ βράχος, τους έγραψες στην σαμπρέλα σου.

Comments are closed.