Βογγάνε οι Τούρκοι από το “κλύσμα” που τους κάνει ο Χαφτάρ – Τι γράφουν για τον στρατηγό και την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xaftar_1

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η τουρκική προπαγάνδα με διάφορους εντεταλμένους χρήστες να παίζουν το ρόλο του «δικηγόρου» του λαού της Λιβύης.

Έτσι ένας ακόμη Τούρκος χρήστης προσπαθεί να πει στους “αδερφούς” Λίβυους ότι τάχα ο Χαλίφα Χαφτάρ είναι προδότης αφού δίνει τη «μισή Λιβύη» στην Ελλάδα (εννοώντας βέβαια τη συμφωνία για με την Τουρκία), ενώ ο Αλ Σάρατζ όχι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γιατί δεν τον παρουσιάζεις σαν τον Τσε Γκε Βάρα που θέλει να σώσει την πατρίδα του από τους τουρκαλάδες.

  2. Πως μας εμπαιζουν ετσι οι μπαρμπαδες Αριελ κ Σαμ;
    Για να μη νιωθουμε μονοι,παρατημενοι κ απροστατευτοι μας εδωσαν εναν ισχυρο συμμαχο,εναν αρρωστο καρδιοπαθη με βηματοδοτη,πρωην δεξι χερι του Κανταφι που μαθητευσε σε θρανια της Σια.Καθε φορα που συνεβρισκεται η Λεσχη Μπιλντεμπεργκ ειναι για να γελασουν εις βαρος μας μεχρι δακρυων.Εμεις ειμαστε ο πραγματικος στοχος κανεις αλλος.
    Ειμαστε καταδικασμενοι να ανεχομαστε ολα τα ανθελληνικα απανθρωπα παμφαγα αθεα μασονικα φιλαργυρα αγνωμονα καθαρματα.

    1. Εσυ μανταμ μην μιλας λεμε,σβησε την λαμπα και κατσε να την …φας!!!

    1. Ο/Η ΒΑΖΕΛΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΨΗΦΟΦΟΡΟΣ λέει:

      ΜΕ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΤΖΟΥΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

  3. Βαρουφάκης: «Πρόκειται για έναν σύγχρονο Κάρατζιτς ο Χάφταρ, χαριεντιζόμενοι με τον Λίβυο πολέμαρχο πλήττετε την εικόνα της χώρας».
    👍👍👍 ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ 👍👍👍
    ΑΝΑDOLU: “Greek politician likens Haftar to Serbian war criminal. Opposition party leader Yanis Varoufakis slams Athens’ hosting of Libyan renegade commander” SABAH: “Siding with warlord Haftar diplomatic fiasco, Greek party leader says”

    1. Γιατι αδικο εχει ο Βαρουφακης; τι νομιζεις ότι είναι ο χαφταρ ; εχετε μαθει μερικοι να πιπιλατε το ονομα του συνεχεια και τον εχετε κανει θεο,ετσι εκαναν και κατι κρετινοι με τον Πουτιν το ιδιο γλυψιμο επεφτε και μετα όταν γυρισε την τηγανιτα απ την άλλη τον βριζατε.

Comments are closed.