Βασίλης Σεμερτζίδης: Το θηρίο 165 κιλών που είναι η σκιά του Ιβάν Σαββίδη και τον αποκαλούν βουνό του προέδρου

Κοινοποίηση:
vasilis-semertzidis-o-mpravos-thirio-toy-ivan-savvidi-einai-to-voyno-toy-proedroy

Ο ίδιος αποκαλείται «θηρίο» ή «βουνό». Οι χαρακτηρισμοί του δεν είναι άδικοι. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Βασίλη Σεμερτζίδη. Πρόκειται για το μπράβο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποτελεί το «Α» και το «Ω» στην προσωπική ασφάλεια του προέδρου του ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια, αποτελεί τη σκιά του.

Το εντυπωσιακό τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει “χτυπήσει” στην πλάτη του επισφραγίζει το σύνθημα “ΠΑΟΚ-θρησκεία”. Δεν είναι τυχαίο. Γύρω από το οποίο περιστρέφεται η καθημερινότητά του. Τις ώρες δηλαδή που οι μπάρες με τα βάρη στα γυμναστήρια και οι χιλιάδες θερμίδες πρωτεϊνών δεν συμβάλλουν στη διατήρηση του μυικού όγκου του, για τον οποίο ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει πλήρως ευχαριστημένος, αφού θέλει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις διαστάσεις της σωματοδομής του.

Πέρα από το body building ο 35χρονος άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Ιβάν Σαββίδη έχει περάσει και από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών. Ως αθλητής του kick boxing στην μεγάλη κατηγορία έδωσε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας απέναντί του ισχυρούς αντιπάλους αλλά και τα κιλά του, για τα οποία ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται καθόλου από τα πειράγματα των φίλων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις φαρμακερές ατάκες τους μάλιστα ο ίδιος ανταποκρίνεται με χιούμορ:

“Χαρίζονται 4 χαριτωμένα κιλάκια. Μόνο σοβαρές προτάσεις!”, όπως και, “Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έφαγες παρά για κάτι που δεν έφαγες!”. Στο ίδιο χιουμοριστικό πνεύμα γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Αγάπη μου να φτιάξω κοτόπουλο με μπάμιες ή μοσχαράκι με μπάμιες;-Κοτόπουλο με μοσχαράκι!”, συμπληρώνοντας επίσης: “Σήμερα έχασα 800θερμίδες-Ελα ρε πώς;;;-Ξέχασα την μπουγάτσα στο λεωφορείο!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν ειναι κακοποιος ρε παιδια ουτε πιστολας τη δουλεια του κανει για το μεροκαματο.
    Εξ αλλου ολοι αυτοι οι γιγαντες εχουν καρδια μικρου παιδιου.

  2. Έτσι και σταματήσει να αναβολικά θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες! Εκτός αυτού μια σφαίρα είναι και αυτός! Όχι ότι μας έκανε κάτι ο άνθρωπος, κάθε άλλο μπράβο του που γυμνάζεται.

  3. Επειδή γράφονται ανοησίες: Είν’ εντελώς άκακος και με χιούμορ τύπος! Δεν πειράζει κανένα και δεν μπλέχτηκε ποτέ σε μυστήριες ιστορίες. Αλλά όποιος αποφασίσει να πλησιάσει το Σαββίδη ή την οικογένειά του, ας το ξανασκεφτεί…

  4. Ο μπλιατ που κοιμηθηκε φτωχος και ξυπνησε πλουσιος εχει το δικο του κουμπουρι

    1. Τα εσκομπαρινάκια τραβανε μεγαλα ζορια πια…

  5. Με τέτεοια κοπρόσκυλα του υποκόσμου ο σαββίδης ξεφτιλίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ.

    1. Ως παοκι που κάποτε το είχα καμάρι μου κ τώρα ντροπή μου να λέω ότι είμαι ΠΑΟΚ θα συμφωνήσω.απο τότε που ήρθε ο Ρώσος μοιάζουμε με γάβρο κ γινόμαστε κ χειρότεροι του.απο ομάδα τρελαμενων για την ομάδα γίναμε στρατός ολιγαρχη.

Comments are closed.