Βαριές κουβέντες από την Βατίδου για τον Κούγια: “Πήρε θέση και ο …”

Κοινοποίηση:
βατίδου

Ειρωνικά βέλη της Βατίδου προς τον Κούγια μετά τον «πόλεμο» για το μέλλον των παιδιών τους

Σιγά μην άφηνε ολόκληρη επιστολή να… πέσει κάτω. Η Εύη Βατίδου απάντησε μέσω Instagram στη δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους, στην οποία εξέφρασε και την αγανάκτησή του για την υπερβολική έκθεσή τους στα media εξαιτίας του lifestyle της πρώην συζύγου του.

«Πήρε θέση και ο μπαμπάς… Γράφει, υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε…» σχολίασε το πρώην μοντέλο στον προσωπικό λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας παράλληλα ένα βίντεο με το δελτίο Τύπου που έστειλε ο ποινικολόγος το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την εκρηκτική παρέμβαση εκείνης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε, ως γνωστόν, η ενόχληση της Εύης για τον τρόπο που σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς τη δήλωση που έκανε η ίδια ότι δεν θα άφηνε την κόρη της να πάρει μέρος στο «Greece’s Next Top Model», γεγονός που δεν άρεσε στον Αλέξη, οδηγώντας τον στην αποστολή της προαναφερθείσας ανακοίνωσης.

«Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδώ. Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη κι εγώ από το Νέο Ηράκλειο. Κι είμαστε γονείς. Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: