Βίντεο σοκ: Κατηγορούμενος για φόνο προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του μέσα στο δικαστήριο

Κοινοποίηση:
λ'κοπ[ιο[

Αφού φώναξε ότι η φερόμενη ως συνεργός του είναι αθώα, «κάρφωσε» τον λαιμό του με ένα αιχμηρό αντικείμενο

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για φόνο, προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του κατά τη διάρκεια της δίκης του, κατέγραψε κάμερα που βρισκόταν μέσα στο δικαστήριο.
Ο 52χρονος Aubrey Trail κατηγορείται ότι, μαζί με τη 25χρονη φιλενάδα του, Bailey Boswell, σκότωσαν μια 24χρονη γυναίκα το 2017 και διαμέλισαν το πτώμα της. Η δίκη της Boswell πρόκειται να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη εχθές σε δικαστήριο της Νεμπράσκα, όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση. Ο Aubrey Trail, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, σηκώθηκε ξαφνικά όρθιος και φώναξε «Η Bailey είναι αθώα και σας καταριέμαι όλους!».

Στη συνέχεια κάρφωσε τον λαιμό του με ένα αιχμηρό αντικείμενο, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα, ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε με φορείο εκτός της δικαστικής αίθουσας και κατόπιν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Δείτε τη σοκαριστική σκηνή μέσα στη δικαστική αίθουσα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: