Βίντεο-σοκ: Δραματικό ξεψύχισμα της πιο σκληρής κακοποιού των μεξικάνικων καρτέλ μετά από μάχη με αστυνομικούς (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
mexico-cartel-woman3

Ένα σκληρό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την Παρσκευή δείχνει τις τελευταίες δραματικές στιγμές της ζωής μιας εκ των διαβόητων γυναικών κακοποιών του Μεξικού, που συμμετείχε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πλάνα του βίντεο και από φωτογραφικό υλικό, επιβεβαιώθηκε πως το θύμα ήταν η María Guadalupe López Esquivel, γνωστή και ως ‘La Catrina,’ μια γυναίκα μέλος σκληρού καρτέλ ναρκωτικών που λέγεται ως συμμετείχε στη σφαγή 13 αστυνομικών τον περασμένο Οκτώβριο.

Η 21χρονη συμμετείχε σε επίθεση ενάντια σε απόσματα αποτελούμενο από στρατό, εθνική ασφάλεια και αστυνομία στη La Bocanda, μια πόλη στην κεντρική πολιτεία Michoacán.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, έξι γυναίκες συνελήφθησαν και μία σκοτώθηκε αφού προηγήθηκε ανταλλαγή πυρών με δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στην ίδια περιοχή που έγινε η σφαγή του Οκτωβρίου.

Η María Guadalupe López Esquivel δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Συμμετείχε σε μάχη με δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: