Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει το θράσος των ληστών στη Νέα Κίο – Μαρτυρία σοκ (BINTEO)

Κοινοποίηση:
video-klopi-xilodarmos-nea-kios (2)_0_0

Σε φαρ ουέστ μετατράπηκε η Νέα Κίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν τρεις επίδοξοι ανήλικοι κλέφτες έβαλαν στο μάτι μηχανουργείο στον δρόμο για Άργος. Οι ανήλικοι έγιναν αντιληπτοί από γείτονα ο οποίος προσπάθησε να τους απομακρύνει από το σημείο.

Οι κλέφτες ζήτησαν και τα ρέστα από πάνω, ενώ σε λίγο κατέφθασαν στο σημείο ενισχύσεις από μεγαλύτερους, που άρχισαν να ξυλοφορτώνουν τον γείτονα. Λίγα λεπτά αργότερα έφθασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο γιος του με τον καυγά να γενικεύεται. Όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ένα αγροτικό κλείνει τον δρόμο στο βάθος και πάνω από 25 άτομα επιτίθενται στους τρεις άνδρες.

Ο γείτονας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς επίσης και ο γιος του ιδιοκτήτη. Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο για να επιβάλλει την τάξη και προέβη σε δύο συλλήψεις.

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου είναι εξοργισμένοι καθώς είναι αναγκασμένοι να βιώνουν καθημερινά σε ένα καθεστώς τρόμου, δηλώνοντας πως παραμένουν απροστάτευτοι από την πολιτεία, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης απευθύνθηκε στον εισαγγελέα για να ζητήσει βοήθεια καθώς τον έχουν κλέψει επανηλειμμένα με απώλειες πάνω από 100.000 ευρώ! Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε αποφάσισε να μεταφέρει την επιχείρησή του σε άλλη περιοχή.

Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει το θράσος των ληστών στη Νέα Κίο - Μαρτυρία σοκ

 Πηγή: anagnostis.org
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μόλις ακούω να τους αποκαλούν ρομά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Σαν τίτλος τιμής ηχεί στα αυτιά μου. Γύφτος είναι η σωστή ονομασία, να το λες και να γεμίζει το στόμα σου. Μέσα σε μια λέξη καταλαβαίνεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

  2. Όλη η Ελλάδα ψήφισε Σύριζα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚΚΕ – να μη σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί

  3. Έλα κούλη β’αλε τάξη, όποιος εγκληματεί να πηγαίνει φυλακή !

  4. Αντε με τους κολογιουφτους σαν τις σφηκες μαζευονται

Comments are closed.