Βίντεο-ντοκουμέντο: Καζάνι που βράζει η Λέσβος – Εξαγριωμένοι λαθροπρόσφυγες πετάνε το φαγητό που πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες..

Κοινοποίηση:
1

Οι παρακάτω εικόνες ντροπής μας έρχονται από τον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο, που φιλοξενεί πάνω από 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες κάθε εθνότητας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πλέον καθημερινά είναι τα φαινόμενα βίας και ξεσηκωμού στον εν λόγω καταυλισμό. Πολλοί λαθρομετανάστες…κυρίως νεαρής ηλικίας, απειλούν ακόμη και με αυτοκτονία, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Τις τελευταίες μάλιστα ώρες τον γύρω του διαδικτύου κάνουν βίντεο που δείχνουν εξαγριωμένους μετανάστες στοιβαγμένους να βρίζουν και να πετάνε το φαγητό που του προσφέρεται στον καταυλισμό. Για την οικτρή κατάσταση στην Μόρια είχαν προειδοποιήσει τις προηγούμενες μέρες σε ανακοίνωσή τους και οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Εικόνες που μέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν πολύ μακρινές, σήμερα αποτελούν καθημερινότητα στην Λέσβο. Ένα νησί που μέρα με τη μέρα αλώνεται όλο και περισσότερο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στους πυροπαθεις επιζωντες στο Ματι μοιρασαν φαγητο με μουχλα , αλλα οι κακομοιρηδες ουτε κιχ δεν εβγαλαν…..
    Ολες αυτες οι πιεσεις σχετικα με τις συνθηκες διαβιωσης των λαθρομεταναστων εχουν μονον εναν στοχο που προωθειται απο τις ΜΚΟ
    Την μεταφορα τους στην υπολοιπη Ελλαδα και ο εποικισμος της χωρας απο τριτοκοσμικους γυφτους του ισλαμ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  2. Πόσο φχαριστιέμαι για τους νομπελίστες. Να έλθουν πρόσφυγες στην Αθήνα και να δώσουν τα σπίτια τους στους λάθρο.

Comments are closed.