Σκηνικό ΤΡΟΜΟΥ στον Προαστιακό : “Αγριεμένοι “λ@θρο” ακινητοποιούν το τρένο – Φώναζαν οι επιβάτες και…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metan exo.jpg 2

Μια σημαντική καταγγελία κάνει αυτές τις ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την καταγγελία-βίντεο που δημοσιεύτηκε στο facebook, περίπου 25 “μετανάστες” ακινητοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες, το τρένο κατά την διάρκεια της διαδρομής Χαλκίδα-Αθήνα, κρατώντας τις πόρτες ανοιχτές ώστε να μην συνεχιστεί το δρομολόγιο.

Η καταγγελία αναλυτικά έχει ως εξής:

“Το πράγμα έγινε ως εξής..
Ο υπάλληλος του τρένου, στα μισά της διαδρομής χαλκίδα-αθήνα τους είπε να κατέβουν γιατί θα περνούσε σε λίγο άλλο τρένο να τους πάει στο hot spot.
αυτοί δεν κατάλαβαν, δεν συμφωνούσαν..δεν ξέρω..
πάντως αρνιόντουσαν να βγουν έξω και κάθονταν στις πόρτες!!!
ο κόσμος μαζεύτηκε φώναζε αλλά αυτοι τίποτα!!!
η αστυνομία ειδοποιήθηκε αλλά ήρθε μετά από μία ώρα και δέκα λεπτά και τους απομάκρυνε!!!
Όλοι μας φτάσαμε πολύ αργά όταν είχε σταματήσει το μετρό, και αναγκαστήκαμε όλοι να παρουμε ταξι..
εγώ πλήρωσα 30 ευρώ για να φτάσω σπίτι μου Αγία Παρασκευή διπλή ταρίφα!!!
Αυτά είναι μόνο η αρχή!!! θα βιώσουμε ακόμα πιο ασύλληπτες καταστάσεις και ακρως δραματικές αν δεν αντισταθούμε σε όλο αυτό σθεναρά!!!
είμαι τόσο έξαλλος, που σκέφτομαι ακόμη και να κόψω την καλημέρα στους υποστηρικτές τους!!!”

Όπως επίσης αναφέρει ο καταγγέλλων, δεν βιντεοσκόπησε τους “μετανάστες” γιατί φοβήθηκε ότι θα του επιτεθούν.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μπρρρρρρρρρρ σανο που σας ταιζουν γιδιααα ε γιδιααααα…ειδατε πουθενα λαθρομετανάστες στο βιντεο? ενας μαλακας εκει περα τραβηξε ότι του ρθε ουτε φωνες ουτε φασαρίες πρρρρρρ φατε και ξανα φατε σανο χυσανεγουλακια

  2. Οπως τα ειπε κι ο δημοκρατης που τραβαγε το video,…. “ξυπνηστε γιατι χανομαστε”.
    .
    βεβαια ΔΕΝ του περναει απο το μυαλο να αντιδρασει, να παει να ζητησει το λογο απο τον οδηγο του τραινου ή να βρει καπιον ελεγκτη.
    καθετε σαν καλο δημοκρατακι να δεχεται το ΜΙΣΟΣ των ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ που εχουν ΕΙΣΒΑΛΕΙ στην Ελλαδα.
    .
    ΖΗΤΩ η δημοκρατια ΣΑΣ για μια Ελλαδα … ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!!!!!!!!!

  3. αντε ρε ΧΕΣΤΕΣ νεοσκλαβοι-νεοραγιαδες!
    αντι να τους πλακωσετε στις κλωτσιες και να τους πεταξετε εξω αυτους και ολους τους πισωγλεντηδες αλληλεγγυους, καθεστε και τους κοιτατε!
    πληρωστε ταξι να πατε σπιτι σας κοροιδα γιατι οι λαθροπιθηκοι κανουν οτι γουσταρουν!
    σε λιγα χρονια να δειτε τι εχετε να περασετε!

  4. Εισαστε ολοι ηλιθιοι ,αναθεμα αν ειδατε το βιντεο,ειδατε πουθενα φασαρια? ειδατε πουθενα μετανάστες?? ότι σας σερβιρει ο κάθε παπαρας το καταπινετε αμασητο ,αλλα χρυσαυγιτες δεν ειστε ? IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ εχετε τελικα εχει δικιο ο αρχηγος σας που σας λεει ΒΛΑΚΕΣ!!

  5. Ενα τραγουδακι χαρισμενο για τα μουσχαρια που ψηφιζουν κουληδες,τσιπρουλες,σιχαμενους,φραπεδολεβεντιδες,κουκουμπεδες,ποταμακιδες,κοιραληφες,χαζομερα 25,τωρα κλαις γιατι κλαιαιαις συ δεν ησουν που γελαγες χτες,βοιδοπουτσααααααα.

  6. Όταν τα παιδιά της χρυσής αυγής έδιωχναν τους νεγροειδεις μωαμεθανους κλωτσώντας τα παράνομα εμπορεύματα τους πέσατε όλοι πάνω τους ουρλιάζοντας ναζί φασιστες ρατσιστές…. για αυτά που σας κάνουν όμως οι νεγροειδεις δεν σας βλέπω να ξεσηκώνεστε , μαλακοραγιαδες …
    χρυσή αυγή θα λέτε και θα κλαίτε !!!

  7. Τι ειχε παλι το σχολιο;;;; Αυτη ειναι η αληθεια!!!!!

  8. Καλά σας κάνουν ηλίθιοι ραγιάδες , και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε Κουλη , έκανε δήλωση-δέσμευση ενώπιον του ΟΗΕ ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , που σημαίνει ότι θα συλλαμβάνετε στο μέλλον εάν διαμαρτυρηθείτε σε παρόμοια περίπτωση …
    Περαστικά σας ..

  9. Ο Τσίπρας θέλει να κάνει Τσαμουριά το χωριό του, το αλβανοχώρι με το όνομα Λουψίστα…Για να το κάνει αυτό χωρίς να χυθεί σταγόνα αίματος τουρκαλβανού συγγενή του, θα χρειαστεί να ματώσουν οι γηγενείς Έλληνες από τις ορδές των πάκις, των αφγανών, το αφρικανών και των αράβων…

  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΟΒΑΣΤΕ 25 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

  11. Ψηφίστε Σύριζα για να συνεχιστεί αυτή η ποιότητα ζωής. Η αλήθεια είναι πως όσοι και να ήταν οι Έλληνες μέσα δεν θα κάνανε τίποτα γιατί τους φοβούνται και τους σιχαίνονται. Οι λαθρό το ξέρουν και όταν δεν έχουν φάει ξύλο απο Έλληνα θα συνεχίζουν να το παίζουνε νταήδες. Φανταστείτε όταν θα πολλαπλασιαστούνε και άλλο αυτές οι κατσαρίδες τι θα γίνεται, θα μας σφάζουν για πλάκα σε κοινή θέα και ο όχλος θα επευφημεί τον χασάπη, δηλαδή ό,τι είδαμε και στην Συρία.

    1. κάποτε μέχρι πριν 6 χρόνια πέφτανε κάτι ψιλές και τα λαθρό μαζέφτηκαν, αλλά όλοι οι δημοκράτες τοξότες δεν αντέχανε να τα βλέπουν στις τιβι και βγάλανε σύριζα για να σώσουν τα λαθρό και τη “δημιοκρατία”….

  12. εχω κοψει το τραινο για αυτο το χαλι. εννοειται ελεγκτες δεν κοβουν εισιτηριο σε κανεναν απο δαυτους την ωρα που ο υπολοιπος κοσμος (ακομα κ στρατιωτες) υποχρεωνονται να πληρωνουν. απο σφενδαλη (χοτ σποτ μαλακασας) μεχρι αθηνα και αντιστροφα οι ελεγκτες εξαφανισμενοι. ποτε ξανα οσε

  13. μπεεεε νεοραγιαδες μπεεεεεεε και αντε να ψηφισετε Νδουλες Τσυριζα και Κιναλια. μπεεεεεεεεεεε

  14. Τσακίστε όλους τους ψηφοφόρους,κανονικά έπρεπε να πουν τα αλλοδαπά στους γραικύλους σκύψτε και μη σφίγκεστε. Και μία ερώτηση,πήρε κάποιος ραγιάς τηλέφωνο το 100?
    Τι έκαναν γενικά οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλλοι της αστυνομίας?

  15. Δηλαδη ακομα λες καλημέρα στους υποστηρικτές τους;;; Και μετα εχεις το θράσος να παραπονεθείς;;; Καλα να παθεις, τα θέλει ο απαυτουλης σου!! Οι υπόλοιποι τι σας φταίνε;;;

  16. Αυτοί ήταν 25 εσείς πόσοι ήσασταν; Δεν υπήρχαν άνδρες στο τραίνο; Και αν ναι τι έκαναν έβαλαν την ουρά στα σκέλια; Δυστυχώς έχουμε τελειώσει σαν Έθνος και σαν λαός!

Comments are closed.