Βάζει τα αυγά να βράσουν και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Κοινοποίηση:
AUGA

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα,λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόλπο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και άλλα παρόμοια κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛ… ΕΕ ΣΕΦ ΗΘΕΛΑ ΜΑ ΠΩ.

  2. Το κιτρικό οξύ του λεμονιού, διασπά το ασβέστιο του τσοφλιού και το αποδομεί.
    Αν όμως βάζετε ΑΠΛΥΤΑ τα αυγά στην κατσαρόλα για βράσιμο, ΔΕΝ θα σας το συνηστούσα

Comments are closed.