ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ! Εντολή Σαββίδη για προπονητή υψηλού επιπέδου! H πρώτη δήλωση Λουτσέσκου για το «αντίο»! Τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός

Κοινοποίηση:
savvidis-lucescu

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Ρουμάνο από τον Δικέφαλο που βρίσκεται σε «συναγερμό» για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι επιλογή υψηλού επιπέδου
Εσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ και αργά το βράδυ ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος δελεάστηκε από τα… πετροδόλαρα και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία που «έσπασε»το buy out τού μέχρι πρότινος προπονητή του Δικεφάλου πληρώνοντας 2 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι κάνει χρήση όρου του συμβολαίου του σχετικά με πρόωρη αποχώρησή του. Ο ΠΑΟΚ εύχεται στον Ράζβαν Λουτσέσκου καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα πάντως στον Δικέφαλο έχει φουντώσει η προσπάθεια άμεσης εξεύρεσης του επόμενου προπονητή της ομάδας. Δεδομένου ότι ήδη έχει αρχίσει η θερινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ με πρώτο στόχο χρονικά τα προκριματικά του Champions League στις αρχές Αυγούστου κι ακολούθως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, γίνεται αντιληπτό ότι στο κλαμπ θέλουν να βρουν την καταλληλότερη λύση το συντομότερο δυνατό.

Εντολή Σαββίδη για προπονητή υψηλού επιπέδου
Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι η επιλογή του νέου κόουτς θα είναι… πρόχειρη ή βιαστική. Αντιθέτως, εκείνο που προκύπτει από τις πρώτες συζητήσεις είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει έναν προπονητή υψηλού επιπέδου στο τιμόνι της ομάδας. Είναι ενδεικτικό ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήδη έχουν απευθυνθεί σε μεγάλα γραφεία μάνατζερ έχοντας ζητήσει τοπ επιλογές προπονητών που έχουν την ικανότητα και το προφίλ για να ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.

Μολονότι υπήρξε η σχετική φημολογία, οι λύσεις τύπου Πάμπλο Γκαρσία και άλλων υπηρεσιακών τεχνικών δεν τίθεται ως ζήτημα για τον αντί Λουτσέσκου. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως από τον ΠΑΟΚ εξετάζονται μόνο περιπτώσεις προπονητών από το λεγόμενο «πάνω ράφι». Ο βασικός στόχος είναι να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή με την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Η δήλωση του Λουτσέσκου
«Έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές. Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.

Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μαζί δώσαμε και πάλι χαρά σε πολύ κόσμο. Μαζί αποδείξαμε ότι έχουμε το σθένος, τόσο ως άνθρωποι όσο κι ως ομάδα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν. Μαζί νικήσαμε τους αντιπάλους μας και όλες τις τεχνικές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, την κα. Μαρία Γκοντσάρεβα και όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο προπονητικό κέντρο για την αφοσίωσή τους. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου και τέλος κάθε ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ξεχωριστά για την τεράστια υποστήριξη, την αφοσίωση και την πίστη τους στην ομάδα ακόμα και εν μέσω δύσκολων καταστάσεων.

Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την νοοτροπία, τη δύναμη και την ποιότητα να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια γιατί το αξίζει.

Λέω αντίο κι εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους υπέροχους φιλάθλους του.

Με τιμή,

Ράζβαν Λουτσέσκου»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά να πάθετε μπουγάτσες, μας πρήξατε τ` αρχίδια με τον αληταρά.

Comments are closed.