ΒΡΑΖΕΙ Η ΗΛΕΙΑ: “Πληρώνουμε 20 χρόνια πολιτικής αχρηστίας με θανάτους κ. βουλευτά…”

Κοινοποίηση:
ΑΚΡΟΜΟΛΙΟ-2018-09-13-ΧΑΡΗΣ-για-Τζαβάρα

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ανακοίνωση ενός βουλευτή Ηλείας εδώ και 12 χρόνια (7 συνεχείς φορές όπως λέει και ό ίδιος με καμάρι!!), τέως Υπουργού και μορφωμένου ανθρώπου…., γράφει σε ανοικτή του επιστολή ο δημοτικός σύμβουλος Πύργο, Χάρης Μιχαλακόπουλος με αφορμή το νέο δυστύχημα στην περιοχή. Και συνεχίζει:

Προσπαθώ, εγώ ο αδαής, να ερμηνεύσω όλο αυτό το μανιφέστο -σεντόνι που κάθισε και έγραψε, αντί να είναι εκεί που πρέπει, δηλαδή, μαζί με το λαό… και ας διαφωνούσε -εν τέλη- δημόσια…

Σκέφτομαι λοιπόν ότι χρησιμοποιεί τον τίτλο “αγωνιστικά εύφλεκτοι τοπικοί άρχοντες”…

Πέραν του ότι δεν περιέχει κάτι κακό ο τίτλος, απορώ… τι θα ήθελε δηλαδή να είναι ένας αιρετός;… κοιμισμένος χαλβάς στον καναπέ;

Δηλαδή αντί να βρει να πει μια δικαιολογία, γιατί ο Υπουργός, τρίτης γενιάς πολιτικών, έγραψε στα παπούτσια του την Πρωτεύουσα του νομού, απαξιώνοντας το Πρώτο Δημότη της Πόλης, σε ένα ζήτημα (σε πολλά δηλαδή, αλλά ο δρόμος είναι κορυφαίο ζήτημα) που “καίει” όλες τις χαροκαμένες οικογένειες του Νομού και όχι μόνο, μας εγκαλεί κιόλας που θέλουμε να αντιδράσουμε; Και αφού το πήγαμε εκεί το θέμα και ό ίδιος επαίρεται ότι είναι 7 φορές εκλεγμένος στο νομό, δε μας λέει καλύτερα γιατί δε ζητάει συγνώμη από όλους μας που δε κατάφερε αυτός να φέρει το δρόμο, το σιδηρόδρομο κλπ δίκτυα κοινής ωφελείας; Μας εγκαλεί κιόλας που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας; Καταλαβαίνω ότι σαν εξέχων πολίτης στην ελίτ δεν οδηγεί ο ίδιος και δεν έχει -μάλλον- επίγνωση της κατάστασης…

Εάν αυτό το σεντόνι -μανιφέστο που ξεχειλίζει κομματίλα (στις δικαιολογίες ότι, όλα καλά καμωμένα από τη Κυβέρνηση του) και δικηγορική αγόρευση νομίζει ότι είναι κατανοητό στον απλό λαό, τότε μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Η παραδοχή ανικανότητας διαχρονικά δεν ενδιαφέρει εμάς, αλλά, αποτελεί στοιχείο αυτοκριτικής για όλους εσάς…

Δεν μας νοιάζουν οι τεχνικές λεπτομέρειες εν τέλει…

Δεν μας νοιάζουν τα οικονομικά στοιχεία….

Δεν μας νοιάζουν οι κομματικές σας κόντρες….

Μας νοιάζουν τα εκατοντάδες εικονοστάσια, οι χιλιάδες-χιλιάδων τραυματίες, και όλα όσα δεινά φέρνουν αυτά στα σπίτια μας…

Μας νοιάζει εν τέλει το παρόν και το μέλλον μας και των παιδιών μας….

Εάν “παρασυρθούμε” τελικά και θέλεις να μας προστατεύσεις, ας ερχόσουν να μας το πεις δημόσια και επειδή είμαστε και ανοιχτοί στο διάλογο και δε καβαλάμε κανένα καλάμι, θα το συζητούσαμε και ίσως να μας έπειθες….

ΟΜΩΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ…

Μας κληροδοτήσατε ένα Δήμο και ένα Νομό ουραγό σε δείκτες οικονομίας και ανάπτυξης και αντί να κρύβεστε κιόλας μας κουνάτε και το δάχτυλο!!….

Πφφφ…. καλύτερα να κάνουμε 1.000 πράγματα και 999 λάθη παρά να παριστάνουμε τους τηλεκριτικούς ακίνητοι και απομονωμένοι μέσα στη γυάλινη σφαίρα μας….

(Αυτά και θα επανέλθω εάν χρειαστεί γιατί μερικοί αντί να σιωπούν για το χάλι που μας παρέδωσαν, μας κάνουν και υποδείξεις)….

*ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πύργου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: