ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ! Περισσότεροι από 17.000 μετανάστες στα νησιά! «Δεν μας ακούει ο Τσίπρας!» φωνάζει η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου

Κοινοποίηση:
metanastes_

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες-μετανάστες στη Μόρια της Λέσβου, αλλά και στις δομές της Χίου και της Σάμου επισήμανε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός δεν μας ακούει».

Όπως είπε, περισσότεροι από 17.000 μετανάστες βρίσκονται στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, με τους καταυλισμούς να μπορούν να φιλοξενήσουν 7.500.

Ειδικά για τη Μόρια η κατάσταση είναι τραγική, καθώς οι δομές μπορούν να φιλοξενήσουν 3.500 άτομα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί 11.000, είπε.

«Το Βόρειο Αιγαίο δεν μπορεί μόνο του να σηκώσει το βάρος», τόνισε η περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός δεν μας ακούει», παρότι «όταν είχε έρθει στο Αναπτυξιακό Συμβούλιο, μας έδωσε την υπόσχεση για αποσυμφόρηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για θυμηστε μας τι ψηφισατε στις προηγουμενες εκλογες!!!! Πως;; Συριζα;; Φατε τους στη μαπα λοιπον και αυτους και τα ισλαμοορκ! Κατα τα εργα σας τσιφτετελληνες!!

  2. Καλά κάνει και δεν σας ακούει, ανόητα πλασματα. Εσεις μας ακούγατε εμας οταν ουρλιάζαμε για τους λαθρο;;;; Οταν πέφτατε στην θαλαςςα να βγάλετε τους εισβολείς ηταν καλα;;; Τωωωρα καταλάβατε οτι ολο αυτο ηταν μια ειρηνική ειςβολη στα νησιά σας;;; Τωρα;;; Τωρα ειναι αργα. Και ακομα κάθεστε και δεν κάνετε τιποτα. Ποτε περιμένετε να κάνετε κατι;;;; Οταν ξεσηκωθουν και σας πάρουν στο κυνήγι για να μπουνε μεσα στα σπιτια σας;;; Οπως ήρθαν στην Ελλαδα με το ετςι θελω, με τον ιδιο τροπο θα μπουνε και στα σπιτια σας και Αντε να τους βγάλετε. Ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ, τωρα σκάστε και λουστείτε τους.

Comments are closed.