ΒΟΜΒΕΣ ΤΖΗΜΕΡΟΥ: “Ο Μητσοτάκης είναι τελειωμένος”

Κοινοποίηση:
11755224_872502569509048_2755088041651457734_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Κούλης ο γουρλομάτης δέν είναι τελειωμένος.Δυστυχώς.Είναι φερέφωνο καί εντολοδόχος τής
    Νέας Τάξης,τής ΕΕ,τής Μέρκελ καί τού Σόρος.Εχει αναλάβει μαζί μέ τήν αδερφή του τήν Ντόρα τήν αράπισσα τήν επαίσχυντη καί εθνοπροδοτική αποστολή τήν αλλαγή πληθυσμού καί τήν ισλα-
    μοποίηση τής Ελλάδας.”Μητσοτάκης γιά Εβρο:Δέν θά ανεχτούμε παράνομες εισόδους”.Δηλαδή
    ρε λεμέ οι αμέτρητες ορδές τών λαθροπιθήκων πού μπουκάρουν αδιάκοπα στήν Ελλάδα είναι
    νομιμες.Οι έλληνες πατρκώτες λένε ΕΙΣΒΟΛΗ.Ο κιοτής μέ τή χεσμένη βράκα λεει “είσοδος” γιά νά μή παρεξηθεί ο σουλτάνος.
    Γιάννης Λάκων

  2. Η τελευταια ελπιδα της Ελλαδος ο Τζημερος απεναντι στους Κουμουνιστες τησ Νδουλας- Συριζα-Κιναλ -ΧΑ-Βελοπουλος-ΚΚΕ.
    Ο τζημερος μονος του απεναντι στους Νεοταξιτες-Κουμουνιστες το κατηγορουν με ενα σωρο παπαριες και ψεμματα

  3. Πολυ καλος ο Τζημερος στις επομενες εκλογες το γνωστο συστημα της σιγκιουλαρ λοτζικ θα τον βαλει στη βουλη.Να το θυμαστε.

  4. Γερμανοτσολιάς, εναντίον της πλύστρας των βρακιών του Σόρος.

  5. Τζήμερος ένας αρχιφιλελές που η οικονομική του κοσμοθεωρία βασίζεται στο ότι ο λαός το 99% πρέπει να ζει μες στη φτώχεια και τη μιζέρια, στα 12ωρα και στους βασικούς μισθούς γιατί δήθεν είναι άχρηστοι και τεμπέληδες και δεν αξίζουν τίποτα και οι επιχειρηματίες, οι γόνοι πλούσιων οικογενειών και οι τραπεζίτες μες στη χλιδή γιατί δήθεν είναι οι άριστοι και οι εκλεκτοί (άσχετα που ο ίδιος είναι αποτυχημένος επιχειρηματίας που δεν κατάφερε ούτε τη σχολή του στο πανεπιστήμιο να τελειώσει).

    Φυσικά αυτή η ιδεολογία δεν μπορεί να βρει απήχηση αφού δεν στέκει λογικά, γι΄αυτό ο κύριος Τζήμερος εσχάτως πουλάει ρατσισμό, μισαλλοδοξία, αντικομμουνισμό, αντιισλαμισμό και ότι σκατοψυχιά κυκλοφορεί γνωρίζοντας ότι τελικώς από τους μόνους από τους οποίους μπορεί να αλιεύσει ψήφους είναι οι πλέον αμόρφωτοι, απαίδευτοι και σκατοκέφαλοι δηλαδή οι ακροδεξιοί, οι ρατσιστές τα λιμά του μιχαλολιάκου και γενικά κάθε σκουπίδι που δεν διστάζει να υπονομεύσει τον ίδιο του τον εαυτό για να ικανοποιήσει τη μαυρίλα της ψυχής του.

  6. Ενώ αυτός ο αιώνιος πουθενάς έχει τις καλύτερες προοπτικές. Αυτός που βγαίνει να μιλήσει, έτσι για να πει κάτι και αυτός. Θέλει και αυτός να φάει λίγο από το φαγοπότι της βουλής στο μέλλον αλλά ούτε η ξαδέρφη του δεν τον ψηφίζει. Ο Μητσοτάκης είναι όντως τελειωμένος αλλά και εσύ είσαι ένα τίποτα, ευκαιριακέ πολιτικέ της δεκάρας. Μόνο δηλώσεις είσαι και ουσία τίποτα, ψηφοθήρα.

Comments are closed.