ΒΟΜΒΑ που θα τρελάνει κόσμο: Μόνο ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης ξέρει να τους φτιάχνει έτσι!

Κοινοποίηση:
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ ÃÉÏÕÍÁÉÔÅÍÔ (CHAMPIONS LEAGUE)
(ICON PRESS/ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ)

Πέραν και πάνω από καριέρες ποδοσφαιριστών, οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια έχουν μάθει να φτιάχνουν και καριέρες προπονητών. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ύστερα από τις δύο θητείες του στο λιμάνι επέστρεψε στην πατρίδα του σε πάγκους καλύτερους και πιο «αναγνωρίσιμους» από αυτούς που άφησε για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήγε στη Μονακό, κερδίζοντας το πρωτάθλημα Γαλλίας, ο Μάρκο Σίλβα άνοιξε την πόρτα της Πρέμιερσιπ, ενώ ακόμη και αυτοί που δεν συνδύασαν με θέαμα την κατάκτηση τίτλων, ο Πάουλο Μπέντο δηλαδή και ο Βίτορ Περέιρα, βρήκαν «χρυσά» επόμενα του Ολυμπιακού, συμβόλαια.

Λογική συνεπώς η εκτίμηση πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει την… παράδοση. Την ευκαιρία του σε μεγάλη ομάδα της πατρίδας του δεν την πήρε ποτέ, τα όσα όμως παρουσιάζει στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεδομένα δεν περνάνε απαρατήρητα.

Ελκυστικό, παραγωγικό, σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχοντας μάλιστα διαφοροποιήσει τα 8 και πολλές φορές τα 9 ενδεκάδα της περυσινής ενδεκάδας των «ερυθρόλευκων», με πάνω από δύο ντουζίνες νεοαποκτηθέντες στις μεταγραφικές περιόδου του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου.

Η πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ σίγουρα αποτελεί έξτρα πόντο για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος προφανώς έχει κερδίσει τα βλέμματα με τη δουλειά του και η συγκυρία που προκύπτει στην πατρίδα του το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι κάτι που πρέπει να καταγραφεί, αφού οι τρεις πάγκοι των «μεγάλων» της Πορτογαλίας είναι… ορθάνοιχτοι.

Η Μπενφίκα μετά την απομάκρυνση του Ρουί Βιτόρια συνεχίζει με υπηρεσιακό, η Σπόρτινγκ δύσκολα θα συνεχίσει με τον Ολλανδό Κάιζερ, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει επανειλημμένως αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Πόρτο (ειδικά αν την οδηγήσει σε δεύτερο σερί πρωτάθλημα), κυνηγώντας καριέρα εκτός Πορτογαλίας.

Καθόλου απίθανο συνεπώς, οι εκεί «μεγάλοι» να στρέψουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους (το οποίο ήδη υφίσταται) στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πάντως για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις αφενός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες (για έναν χρόνο ακόμη) και αφετέρου, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει ενθουσιασμένος που υπηρετεί το project των «ερυθρολεύκων», χωρίς να σκέφτεται οτιδήποτε διαφορετικό τη δεδομένη στιγμή για την καριέρα του.

πηγή:sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: