ΒΟΜΒΑ με τον Χρ. Γιαννούλη που μας λέει φασισταριά! Με εντολή Τσίπρα του… ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Κοινοποίηση:
giannoulis

«Υπηρεσία προσωπικής ασφάλειας» απέκτησε με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ ο υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει ιστοσελίδα στον υποψήφιο περιφερειάρχη θα διατεθούν δύο αστυνομικοί για διάστημα τριών μηνών οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του και θα φροντίζουν για την ασφάλειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε δηλώσεις του τον Φεβρουάριο ο Χρ. Γιαννούλης αναφερόμενος σε όσους διαμαρτύρονται χρησιμοποίησε τον όρο «φασισταριά».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας σε εκδήλωση είχε πει χαρακτηριστικά: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Η απάντηση του Χρ. Γιαννούλη

Με αφορμή το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Δύο αστυνομικοί θα φρουρούν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ», ο Χρήστος Γιαννούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
«Αναρωτιέμαι πώς γίνεται σε μία ανάρτηση να υπάρχουν τρία ψέμματα. Καταρχήν δεν αποκάλεσα ποτέ φασισταριά όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το αντίθετο, αποκάλεσα με αυτόν το χαρακτηρισμό τους 20, 30 που αποφάσισαν να επιτεθούν σε πολίτες και να χρησιμοποιήσουν σωματική βία.

Δείτε τον ψεύτη τι είχε πει

Δεύτερον το δημοσίευμα με χαρακτηρίζει ως διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, θέση από την οποία παραιτήθηκα τον Μάρτιο του 2018.
Τρίτο και κυριότερο για να φθάσουμε στο ζήτημα της αστυνομικής προστασίας. Μετά τη δικιά μου στοχοποίηση αλλά και της οικογένειάς μου που προέκυψε από τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία των δηλώσεών μου, ενημερώσαμε την αστυνομία για το ενδεχόμενο να χρειαστούν μέτρα ασφαλείας. Καθημερινά δέχομαι απειλές. Με τηλέφωνα στο σπίτι και απειλές «ξέρουμε που μένεις, πάρε το παιδί σου και πηγαίνετε στη Βενεζουέλα, είστε προδότες, θα σας κρεμάσουμε κτλ.», τονίζει ο Χρήστος Γιαννούλης
«Δεν είμαι ο μεγαλοδημοσιογράφος, ούτε ο άνθρωπος που έμαθε στη ζωή του να κυκλοφορεί με αστυνομική συνοδεία. Το αντίθετο. Επειδή ωστόσο κάποιοι οξύνουν με χονδροειδή ψέμματα την επικαιρότητα, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προχωρούν σε υπερβολές και στρατευμένες παρερμηνείες, υπήρξε μέριμνα της Ελληνικής Αστυνομίας, για το ενδεχόμενο να υπάρξει φύλαξη, όταν χρειάζεται. Θέλουμε σε αυτήν την εκστρατεία να μιλήσουμε με όλους, ακόμα και μ’ αυτούς που διαφωνούν. Δεν είναι εύκολο όμως να διαχωρίσεις αυτούς που διαφωνούν και έχουν πραγματικούς λόγους και ευαισθησία και διάθεση για διάλογο, με αυτούς που όχι μόνο δε θέλουν να μπουν σε δημοκρατικό διάλογο αλλά επιδιώκουν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια» κατέληξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: