ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ! Σάλος με τη μυστική συμφωνία του Αλαφούζου με τον Καρατζαφέρη – Τι λένε οι κακές γλώσσες-Τρεις μήνες απλήρωτοι στο ΑΡΤ ΤV

Κοινοποίηση:
karatzaferis1-1024x517

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρήκε ευκαιρία για ηρωική έξοδο μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το ΕΣΡ στο κανάλι του, το Art TV, μετά από δημοσκόπηση για τον Ζακ Κωστόπουλου.
Και λέμε ηρωική έξοδο γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την πώληση του σταθμού προκειμένου να εκπέμψει ο Σκάι 24, το νέο αμιγώς ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου.
Μας είπαν, όμως, ότι ο Γ. Καρατζαφέρης βρήκε ευκαιρία να κάνει σόου ανακοινώνοντας ότι λόγω του δυσβάσταχτου προστίμου αναγκάζεται να κλείσει το κανάλι την 1η Ιανουαρίου 2019.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη μας, οι εργαζόμενοι στο κανάλι των Τζιτζιφιών παραμένουν για τρίτο μήνα απλήρωτοι μιλάμε δηλαδή για τους μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο.
Να πούμε στους καλούς συνάδελφους ότι αρμόδιοι για τα εργασιακά τους είναι τόσο η Ένωση Συντακτών, όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αρκεί πάνω από όλα να έχουν ενημερωθεί οι θεσμοί αυτοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. τετοιο ξεχεσιμο στην μπρωεδρα;
    ακου λεει θα το πουλησει….ο περιστεροτσιρλοκουραδοπρωκτοχεσμενοs το καναλι…που δεν εχει πληρωσει δεκαρα τσακιστη τοσα χρονια,θα πουλησει τον αερα του Ελληνικου Λαου ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλιαs παρ’ολιγο διγαμοs το ελεεινο………. χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs

  2. 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ….
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ……
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….

  3. Ρε Στέφανε παρε την φουκαριαρα την Παραδείση να βλεπουμε κλωτσιμπουνιδια κάθε βράδυ…
    Αμάν ρε φιλε, οταν έφυγες απο εκεί προσπάθησα να βλέπω τον Μυλωνακη και τον Σπύρο αλλα αυτη η φόλα δεν τρώγεται με τιποτα αδελφέ μου.Δεν εχω ακούσει τιποτα απο αυτους. Δεν εχει ανάγκη αυτη ο άντρα της ο καραβανας τα οικονομαει..

  4. παει η παραγκα εκλεισε…το μονο που απομενη ειναι κανα στριπ τιζ απο την παραδειση μπας και σηκωσει κανα νουμερο τηλεθεασης…

Comments are closed.