ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! Πασίγνωστος δημοσιογράφος “τσίμπησε” τη θεσούλα δίπλα στον Μητσοτάκη – ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΗ! [ΦΕΚ]

Κοινοποίηση:
nd3

Γνωρίζαμε πως ο Γιάννης Βλαστάρης, πάλαι ποτέ διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ήταν ένας από τους λογογράφους του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και ο σημερινός πρωθυπουργός άλλαζε άρδην τα κείμενα που του έδινε.

Και τώρα… βολεύτηκε! Μαζί με τον πάλαι ποτέ – για μικρό χρονικό διάστημα – διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Δημήτρη Μητρόπουλο, ανήκουν και επίσημα στην στενή επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

VLASTAR

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο διορισμός τους ισχύει από 9 Ιουλίου 2019. Ο μεν Γιάννης Βλαστάρης διορίστηκε σε θέση Προϊσταμένου στο Γραφείο Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Ο δε Δημήτρης Μητρόπουλος σε θέση Προϊσταμένου στο Γραφείο Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Και θα έρθουν και άλλα… δημοσιογραφικά βολέματα!

fek_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο κουλης ξαναφτιάχνει την πελατειακή νουδουλα σε στιλ1975 και μετά. Αυτά ξέρει αυτά κάνει, άλλωστε τον δίδαξε ο αείμνηστος μπαμπάς του καλά.

  2. Σε λίγο ο Κούλης θα βάλει και τον Σορο-Τσατσόπουλο πουθενά, με δεκαχίλιαρα αποδοχές, έτσι για να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά η Σορο-εξάρτηση. Όπου δεν καταλαβαίνετε γιατί συμβαίνει κάτι….είναι πολύ απλό….κάποιος είναι από πίσω….μα ο Σόρος….μα ο σκληρά εργαζόμενος τρώγων-Καραμανλής….μα ο ναζιστικοεπιχειρηματικών καταβολών Πικραμένος…..μα ο σκληρά εργασθείς στη ζωή του Βαρβιτσιώτης…….

    Είναι γεγονός ότι ο Κούλης τα πάει καλά. Πάρα πολύ καλά!!! Βεβαίως έχει και την αμέριστη υπομονή για να δείξει τα αποτελέσματα του έργου του. Δεν τα αμφισβητεί κανείς αυτά. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε τους κωφάλαλους μόνο και μόνο γιατί κάποιοι διαβάζουν μόνο τα site-παραγγελιοδόχους. Όλοι είναι ελέυθεροι να διαβάσουν ότι θέλουν και σ’ όποιον δεν αρέσει….την βόλτα του!!!
    Όμως δεν είναι δυνατόν να μην γίνει σχολιασμός σε τοποθετήσεις στελεχών της κυβέρνησης ιδίως αν είναι Α Κ Α Τ Α Λ Η Π Τ Ε Σ !!!!
    Π.Χ.
    Μιλτιάδης!!! Εγγύηση!!!! Που έχει δουλέψει;;;;ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Ποιά είναι τα προσόντα του;;;;; Γιός του Ιωάννη!!!! Πόσες φορές έχει περάσει από υπουργικά καθήκοντα ;;;; Α Π Ε Ι Ρ Α ! ! ! Έτσι πολλοί ΝΔ είπαν ……Α ρε γίδι Έλληνα τι ψηφίζεις και συ Κούλη τι διορίζεις……+_)(*&^%$#@!~ Μπορεί να μπήκε για να γίνουν και κάποιες οικογενειακές business….;;;;;;

    Mαυρωτάς!!! Ο Μαυρωτάς ως Σορο-υπάλληλος δεν έπρεπε να ανταμοιφθεί για τις Πρέσπες; Πως θα ανταμείβοταν καλύτερα παρά, όπως και ο Σορο-Τσατσόπουλος, από την Σορο-Νέα Δημοκρατία; Κούλη πες μας πόσοι στην πρώτη σειρά περί εσού δουλεύουν για τον Σόρος; Όταν θα απορείτε για κάποιες δήθεν άστοχες ενέργειες του κόμματος, πρέπει να ξεκινήσετε να σκέφτεστε το όνομα ΣΟΡΟΣ!!!! και μετά όλα τα άλλα…..

    Τέλος για τα περί μελλοντικών προεδρικών συζητήσεων, αν κρίνουμε από την παρελθούσα επιλογή του θλιβερά ολίγιστου Πρεσπάρχη Πάκη, η ανυπαρξία τσίπας μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε λύση Τσατόπουλου, ιδιαίτερα δημοφιλούς στην μισή Ελλάδα μια που την έχει πηδ….ξει!!! Αλλά μάλλον θα τον τιμωρήσει σε κάποια δευτεροκλασάτη θέση κάποιων 10δων χιλιάδων ευρώ…. Ίσως προτιμήσει βέβαια την πεπατημένη, δηλαδή τον Σουβλακοειδή Πορφυρογέννητο ή τον Βαλιτσοχρήματο Αντωνάκη;;;;;

    Μπορείς να χτίζεις όλη μέρα και το βράδυ να γκρεμίζεις…..θα δούμε….υπομονή άλλα 4 χρόνια!!!!
    ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ

  3. Που το βλεπετε το κακο,Tα δικα μας παιδια,κατα τα αλλα το δημοσιο ξαναγεμιζει με κομματικά κηφηναριά.Το 5 προς 1 η το 4 προς ενα επι τσιπρα εγινε 4-4 τωρα με κουλη ισως μεινει ιδιο ισως μειωθει λιγο για να δειξει πυγμη.

Comments are closed.