ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου: Στέγαζαν τους αστυνομικούς στη σκηνή γιατί έμπαζαν νερά τα περιπολικά!

Κοινοποίηση:
peripoliko-plomari

Για μία ακόμα φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε αρνητικά σχόλια, από τα τοπικά και Αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αφορμή γι αυτό στάθηκε μία στρατιωτική σκηνή, η οποία στήθηκε στην περιοχή όπου έγιναν οι κατολισθήσεις στο Πλωμάρι, ώστε οι αστυνομικοί που εκτελούσαν 24ωρη βάρδια εκεί, να προστατεύονταν από τις βροχές και τα κρύα.

Οι αστυνομικοί δεν το είδαν με καλό μάτι αυτό και εξέφρασαν με διάφορους τρόπους τις αντιρρήσεις τους.

Δυστυχώς όμως δεν έγινε τίποτα από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με αποτέλεσμα να έχουμε τα πρόσφατα δυσμενή δημοσιεύματα.

Όμως όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα άλλο γεγονός…

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί για να εκτελούν τη βάρδια τους, πήγαιναν με περιπολικά αυτοκίνητα.

Αυτοκίνητα όμως που σε περίπτωση βροχής έμπαζαν από παντού ενώ το κρύο τους ξύλιαζε στην κυριολεξία με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους,

Μαθαίνουμε ότι ο Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ελευθέριος Ντουρουντούς είχε επιληφθεί του θέματος και είχε κάνει τις ανάλογες ενέργειες, χωρίς όμως να έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το αρμόδιο Υπουργείο, με αποτέλεσμα να έχουμε την παρέμβαση του στρατού, ο οποίος τοποθέτησε εκεί μία σκηνή για να προστατεύονται από το κρύο και τη βροχή οι αστυνομικοί της βάρδιας.

Τελικά σήμερα το μεσημέρι η σκηνή – ντροπή ξηλώθηκε άρον – άρον μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τα ΜΜΕ.

Στο ερασιτεχνικό ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που σας παραθέτουμε, βλέπετε ένα από τα περιπολικά που εκτελούσε βάρδια στο Πλωμάρι, όπου οι αστυνομικοί για να μη βραχούν από τα νερά της βροχής που έμπαζε, έβγαιναν έξω από αυτό.

Εικόνες ντροπής για την Ελλάδα του 2018 !!!

ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: