ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! Οι Έλληνες Καταπίεζαν τους Μακεδόνες επί χρόνια…

Κοινοποίηση:
1

Για να θυμηθούμε τι έλεγε ο Αντώνης Καφετζόπουλος κάποτε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Οι Έλληνες καταπίεζαν τους Μακεδόνες επί χρόνια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Α να χαθείτε όλοι το ΚΑΚΑ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
    Κόμμα Ατσουμπαλων Και Απροσαρμοστων.

  2. Α να χαθείτε τσιφτετελληνες.Ανεβητε σέ κανα τραπέζι νά κουνήσετε τόν κολο σας που γίνατε όλοι δήθεν εθνικόφρονες.

  3. Μην ασχολειστε με απλα ελληνοφωνους ηλιθιους τυπους. Ενας ανθελληνας ειναι και τιποτα παραπανω.. Δεν αξιζει καν να ασχοληθεις με τετοια οντα.

  4. Οι γυφτοβούλγαροι στην Έδεσσα και τη Φλώρινα δεν είναι Μακεδόνες είναι απομεινάρια της τουρκοκρατίας που δυστυχώς δεν απελάθηκαν, οι Μακεδόνες τους πολέμησαν στον Μακεδονικό Αγώνα και με τη βοήθεια των νότιων Ελλήνων τους νίκησαν.

  5. ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΕΙΣ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ 15 και μετρα…….αυτα πιστευει αυτα λεει κουμμουνι ειναι οχι ελληνας

  6. Ας έμενε στην Τουρκία. Τι ήθελε και ήρθε στην Ελλάδα αφού είμαστε ρατσιστές. Τούρκος υπήκοος δεν ήταν;

  7. Πάντα το πήγαινε το γράμμα ο τσόγλανος Καφετζόπουλος-μαλακόφατσα, αριστερό σκουπίδι με εμφανή τα σημάδια της λίγδας πάνω του. Μην του δίνετε σημασία, αυτά τα άτομα θέλουν απομόνωση, δεν του αξίζει ο δημόσιος λόγος, ούτε καν το φτύσιμο μας.

  8. Αυτό που λες φίλε μου δεν είναι σωστο για τον εμφύλιο και δεν πρέπει να λες τέτοια πράγματα γιατί αυτά θέλουν να ακούνε, και για να σου τι εξηγήσω , δεν μπορείς να αναφερθεις σε εμφύλιο όταν μιλάς για ένα μάτσο αναρχοαπλητους που περνούν χαρτζιλίκι από τους συριζεους και μερικές δεκάδες διάσημους που έχουν πλουτίσει από διάφορες Μ.κ.ο εναντίον 100 εκατομμυρίων Ελλήνων ανά τον κοσμο…. γιατί τόσοι είμαστε…

  9. Αυτός ο τυχάρπαστος πατσαβούρης θα σκύψει ποτέ νά διαβάσει ιστορία, για νά πάψει να είναι τό λιγότερο γελοίος;
    Η Ελλάδα δεν είναι θεατρικό μπουλούκι όπως αυτά που παίζεις αγράμματε και ιστορικά αναλφάβητε….!
    Σε ερώτησε βλάκα, ποιά γλώσσα μιλάνε οι Σκοπιανοί ; Γιατί δεν απάντησες ;
    Με κενολογίες, και αοριστολογίες προσπαθείς να μας πείσεις ότι καταπιέζουμε τους Μακεδόνες ;
    Πόσο ανιστόριτος είσαι….!

  10. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΕΥΚΑΙΡΙΟΛΟΓΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ! ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ!

  11. Οι τουρκόσποροι φαίνονται από τις σκατοφατσες τους , δεν χρειάζεται να ανοίγουν τα βόθρο-στόματα τους.

  12. Μην ασχολείσθε με τέτοιους μπαγλαμάδες,περιουσιοι είναι ολοι τους,ψαξτε και θα δειτε

  13. Εχθρος εντος! Οπου κι αν παιζει θεατρο η σειρα δεν το βλεπω! Τον απορριπτω τον θεωρω εχθρο! Ουστ βδελυγμα!

  14. Σιχαμα του κερατα.τελικα μονο εμφυλιος θα μας σωσει

    1. Θα έχουμε πολύ δουλειά όταν ψηλώσει η στιγμή γι’αυτό το ιερό καθήκον γιατί θα πρέπει να εξοντωθούν όλοι οι δημοκράτες ανεξαιρέτως.

  15. κοιτα στομα ο τυχαρπαστος. Βλεπεις το σκουπιδι εμαθε απο το σηριαλ ακαλυπτος να κονομαει πετωντας μ@λ@κιες

  16. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΙΩΤΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΥΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΤΑΝΕΙ . ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΩΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΟΠΟΡΕΥΤΗ .ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .

  17. Αυτά τα ελεγε απο παλια γι αυτο κι εγω ποτε δεν βλεπω σήριαλ στο οποιο παίζει. Ποτε. Οπως ποτε δεν θα πάω να ακούσω κάποιους τραγουδιστές. Τον Ρέμο ας πούμε, που μας είπε οτι ειναι περηφανος που ο Κεμαλ ειναι απο το χωριο του. Η την Φουρειρα, που εκανε τον Αλβανικό αετο με τα χερια. Ποτε, ποτε, ποτε.

  18. Γι’αυτό ντόπιοι και ξένοι θα ψηφίσουν συνταγματικό τόξο 93% και μια νέα ισλαμική Ελλάδα θα ανατείλλει !!!!!!!!!!

  19. Μιλας για καταπιεση αντωνακη μου??? καταπιεση εζησαν οι λαοι που ειχαν κατσει στο σβερκο τους κομμουνιστες και πασης φυσεως αριστεροι θελεις ονόματα??? Τσαουσεσκου,Χοτζα,Πωλ Ποτ ,Μαδουρο ,Κιμ γιονγκ Ουν…και ας μην μιλησω για Σταλιν,Χόνεκερ και Γιαορουζελσκι….αντε βρωμιαρε κατσαπλια δεν ετυχες να ζησεις λιγάκι εστω σε μια τετοια χωρα ,να βλέπαμε μετα τι θα ελεγες .!!

Comments are closed.