Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και Υποχρεωτική Στράτευση των Γυναικών – Ποιος τα ζητά από το ΥΠΕΘΑ

Κοινοποίηση:
2 (13)

Ερώτηση (υπ. αριθμ. 497/02-05-19) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Επιτακτική η ανάγκη αυξήσεως της στρατιωτικής θητείας», κατέθεσε ο Βουλευτής της ΧΑ, Παππάς Ηλία Χρήστος:
Η με ραγδαίους ρυθμούς αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα σε Έβρο, Αιγαίο και Κύπρο, καθιστά πλέον επιτακτική την ανάγκη αύξησης της στρατιωτικής θητείας προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και μειωμένης επάνδρωσης που παρατηρούνται στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.
Είναι εξάλλου αδιαμφισβήτητο ότι τα ως άνω προβλήματα οφείλονται όχι μόνο στην υπογεννητικότητα αλλά και στις αποφάσεις περί μειώσεως της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας, τις οποίες διαχρονικά έλαβαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, προκρίνοντας δυστυχώς το κομματικό όφελος και την αποφυγή του πολιτικού κόστους έναντι του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:

ΑΥΞΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ by on Scribd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Και αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα πας οπως λεει και ο λαος….το λοιπον σαςβρηκα λυση οποιος μπαινει στο κομμα σας να δινει την συγκαταθεση του να σταλθει για να σφαγιαστει η οικογενεια του σε περιπτωση πολεμου πρωτη γραμμη αν αισθανεται υπερπατριωτης σουπερμαν και λοιπα αν δινει δυνατα παραγγελματα και λοιπα…απλο ε?και οσοι χαθουν θα του βγαλετε τιμιτικη πλακετα και θα αναφερονται στους πεσοντες μαχων αλλα πρωτα βαλλε τα εγγονια σου τα παιδια σου και τις κορες σου την γυναικα φιλους σου οτι εχεις και ασε τον ελληνικο λαο απο τα νυχια σου απαρκτικο…οατριωτης με τα λεφτα του ελληνικου λαου δεν γινεσαι βρες μια αλληθινη δουλεια και αστα αυτα…

  2. Μακάρι να γίνει η θητεία 3 χρόνια, και όποιος δε γουστάρει ας φύγει, λίγοι και καλοί

    1. Μακαρι αρκει να εχεις βγαλει μεα νοσηλευτης για τα παιδια και τους ενηλικους που ερχωνται μαγειρας θελουν και καποια στρατοπεδα κατι τις επισκευες..αν θεωρεεις τον εαυτο σου μαχιμο πληρωσε τα πυρομαχικα σου και τις εκπαιδευσεις σου καθε χρονο οπως κανω εγω αν θες οχι απο δημοσιο χρημα απο την τσεπη σου….

  3. ΛΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΟΙΑ ΕΛΛΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  4. Αντι να λες αυτα Κ Παππα να πεις να πανε ολες οι Γυναικες Ελληνιιδες στα σπιτια τους και να κανουν παιδια ενω ολοι οι Ελληνες αντρες να εχουν δουλεια Μονο ετσι θα γλυτωσουμε τον αφανισμο

  5. Θα βάζουν και φέσι οι φαντάροι όπως αυτά που φοράει ο εν λόγω βουλευτής;

  6. Και γιατί κύριε να πάμε φαντάροι; Αν γίνει πόλεμος τι θα υπερασπιστούν οι φτωχοί; Τα ακίνητα που νοικιάζουν οι κληρονόμοι και κάθονται; Τη γη των τσιφλικάδων που κάθονται και τρώνε επιδοτήσεις; Το κράτος των δημοσίων υπαλλήλων; Τις τράπεζες με τα λεφτά όσων έχουν καλές καταθέσεις; Και γιατί να μην πολεμήσουν όσοι τα απολαμβάνουν όλα αυτά για να μην τα χάσουν; Οι φτωχοί τι θα υπερασπιστούν; Τη ζωή τους θα πει κάποιος. Όκεϋ, το κίνητρο της επιβίωσης είναι για όλους το ίδιο, παρακάτω τι; Και κάτι άλλο. Όλοι αυτοί οι χιλιάδες μονιμάδες δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου άμυνας δεν φτάνουν; Εμείς μπροστά κι’ αυτοί πίσω; Δεν παίζω. Αυτοί πληρώνονται γι’ αυτή τη δουλειά και μάλιστα έχουν και κίνητρο να μείνει ελεύθερο το περίφανο ελληνικό κράτος ώστε να συνεχίσουν να πληρώνονται. Μεγάλο κίνητρο έχουν και οι ακινητάκηδες και οι κάτοχοι γης, αυτοί να πάνε πρώτοι λοιπόν.

  7. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΟΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ. ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΝ.
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ? ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ! ΧΑΙ ΧΙΤΛΕΡ!

  8. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !!

    1. Προφανως και οι Εβραιοι δεν ξερουν τι κανουν. Εαν πανε σε πολεμο και εστω το 1/5 των γυναικων σκοτωθουν, θα εχουν τεραστιο προβλημα υπογενετικοτητας με αποτελεσμα τον αφανισμο τους. Το γεγονος πως ακομη και ανηλικα αγορια ειναι πιο ικανοι σε οτιδηποτε που απαιτει φυσικη δυναμη, αντοχη και ακριβεια απλα επιβεβαιωνει πως οι Ισραηλινοι ειναι φυλη υπερβολικης χαμηλης νοημοσυνης. Οι γυναικες δεν εχουν θεση στο στρατο.

  9. Να κανεις παιδια κορες γιους να τα στειλεις κυριε παπα για τα προδωμενα και για πετρελαια δεν πολεμαμε…Εθνος εσχος γιναμε πια σημαια πια ιστορια αυτη που αλλαζει αννα δεκα χρονια αναλογα κυβερνησεως η την σημαια χαλακι το ισραηλιτικο συμβολο υποψην δεν εχω κατι με το ισραηλ αλλα ειπαμε…

  10. ΤΙ ΜΛΚΙΕΣ ΛΈΕΙ?? ΑΦΟΎ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ Κ ΉΡΘΑΝ ΕΔΏ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ΌΠΛΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ Κ ΌΛΑ ΟΚ. ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.,…

Comments are closed.