Αχαϊκή Τράπεζα: Εγγύηση 80.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου σε ..πρώτο «βιολί» της τράπεζας

Κοινοποίηση:
71146

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου, σε ότι αφορά τους εμπλεκόμενους με την διερεύνηση ύπαρξης ποινικών ευθυνών στο λουκέτο της Αχαϊκής Τράπεζας, έχει αρχίσει.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε ένα από τα «βαριά» ονόματα , σε ότι αφορά την διοίκηση της τράπεζας, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr επιβλήθηκαν  το περιοριστικό μέτρο της εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 80.000 ευρω.

Υπενθυμίζεται, πως πάντα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε επιβληθεί το περιοριστικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδους από τη χώρα και η καταβολή χρηματικών εγγυήσεων σε πρόσωπα τα οποία σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές θήτευσαν στο Δ.Σ. της τράπεζας.

Τα ποσά αφορούσαν σε επιχειρηματία από το Αίγιο, γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, ιδιοκτήτη βιομηχανίας (10.000€), 50.000€ σε επώνυμο πατρινό με εμπλοκή σε συνεταιριστική προσπάθεια, 20.000€ σε πρόσωπο το οποίο έχει ούτως ή άλλως ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη καθώς και χρηματική εγγύηση 20.000€ σε  δανειολήπτρια η οποία έχει συγγενική σχέση με μέλος της τότε διοίκησης.

Πηγή: patrastimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: