Αχαϊα: Έκανε ρεζίλι το παιδί της στον αγιασμό του σχολείου – Η μάνα το στιγμάτισε στους συμμαθητές του!

Κοινοποίηση:
mathitria-768x522

Όπως αποδείχθηκε η μητέρα του παιδιού, δεν είχε το μυαλό της στον αγιασμό του σχολείου. Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν αίσθηση…

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη, με πολλούς γονείς να συνοδεύουν τα παιδιά τους, για τον αγιασμό. Μια μάνα όμως έγινε η αρνητική πρωταγωνίστρια στην Κάτω Αχαΐα, αφού επέλεξε να εκθέσει το παιδί της με τον χειρότερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η 43χρονη, τρύπωσε στο γραφείο του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου όπου φοιτά το παιδί της στην Κάτω Αχαΐα, την ώρα που γινόταν ο αγιασμός και έκλεψε το πορτοφόλι μιας 34χρονης δασκάλας!

Μάλιστα, έκανε αγορές με την τραπεζική κάρτα της, πριν η κλοπή εξιχνιαστεί.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και η δράστιδα παρέδωσε το κλεμμένο πορτοφόλι περιείχε μικρό χρηματικό πόσο, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Μάλιστα, ομολόγησε ότι έκανε συναλλαγές σε δυο καταστήματα χρησιμοποιώντας μια από τις κάρτες. Η 43χρονη συνελήφθη και σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για κλοπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. είπαμε να ξεφύγετε αλλά εσείς το παρατραβήξατε.

  2. πεστα μαρια να αγιασεις οι παρθςνες του μπουταρη.χαχα.

    1. Γειά σου Τίμο. Κατάλαβες τώρα. Υποκρισία μέχρι εκεί που δεν πάει!!!

  3. Αυτα παθαινετε με τις νεες καρτες που δεν χρειαζονται pin. Ενω με την παλια και να την εκλεβαν χωρις το pin δεν γινοταν αγορα.

  4. Δεν είμαι πατρινια αλλά ότι και να κάνουν κσλα κανουν,έτσι εκδικούνται τους Πατρινούς που το ξενοπηδημα πάει σύννεφο

  5. Πελλοπονήσιααααα!!!!
    Από Πύργο έχω πείρα και εγώ !!! Αχαχαχχα

      1. Για μένα που είμαι Βόρεια δεν έχει μεγάλη σημασια.. όσες γνώρισα από Πελλοπόνησο δεν μου άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις… το μυαλό τους στην πονηριά, να σε κλέψουν, να σου φάνε τον γκόμενο, να τις φιλοξενησεις, να τις ταΐσεις, να τις ποτισεις ….
        Μόνο για την πάρτι τους….
        Άσε με τα θυμήθηκα και τρελαίνομαι !!!

        1. Γειά σου Κατερίνα. Η Μαρία από Πύργο είμαι που κάναμε μαζί πλακομούνι και παρτούζες. Είχαμε γλεντήσει κόσμο και κοσμάκη! Με θυμάσαι; Χαιρετισμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τα τίμια κορίτσα και στην εξωτική Καρδία !!!

          1. Δεν περιμενα να έγραφες κάτι διαφορετικό… ο καλύτερος εκεί έχει πηδήξει όλο του το σόι… Αν κάνετε dna όλοι αδερφάκια θα βγείτε…
            Να υποθέσω το πληγωμένο μήνυμα σου περί Καρδίας είναι γιατί σε παράτησε το γκομενακι μόλις έμαθε την καταγωγή σου…
            Αχαχαχ

        2. Κατερινάκι μου καλημέρα. Αν δεν είμαστε οι Νότιοι Έλληνες ακόμη οι Τούρκοι θα σας γαμούσαν βρε τρελοκόριτσο. Ο αδερφός μου φαντάρος στο Νταλίπη είναι. Δεν του σηκώνεται άλλο από τα γαμίσια που ρίχνει κάθ βραδυ. Εκεί δίπλα τα κορίτσα στην Καλαμαριά, πούτσα, λούσα και χορό ένα πράμα βρε παιδί μου. Δε πειράζει εμείς αγαπάμε Βόρεια Ελλάδα. Χαιρετισμούς στον Ερντογάν και στα άλλα μεμέτια Κατερινάκι….

        3. Κατερινάκι καλό μεσημέρι. Τυχερούλα είσαι βρε! Τι να κάνω με κόβει ο Στέφανος. Θυμάσαι “Βεντούζα, Βεντούζα Κατερίνα …. Βεντούζα…” Ωραίες στιγμές ζήσαμε. Ελπίζω να σου έμεινε κανένα φράγκο. Εγώ Πολυκατοικία αγόρασα !!!

Comments are closed.