Αφού ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα… υπέρ του καταδρομέα – Νέα απόφαση του ΓΕΣ

Κοινοποίηση:
20190316_012535

Ο αλεξιπτωτιστής Ε.Μπούχλης έψαλε το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» κατά την διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο και όπως είχε ανακοινωθεί από τον ΓΕΣ, αποπέμπεται από τις τάξεις των αλεξιπτωτιστών.

Αφού λοιπόν ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα υπέρ του Κρητίκαρου καταδρομέα… αποφασίστηκε, με εντολή Αποστολάκη ότι δεν αποπέμπεται από τις τάξεις των αλεξιπτωτιστών και παίρνει κανονικά τα διακριτικά (πουλάδα).

Απλά θα του επιβληθεί δεκαήμερη φυλάκιση για την χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια του άλματος.

πηγή:pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αλβανοί στον Ε.Σ….Το γεγονός από μόνο του είναι τραγικό…Η μόνη λύση είναι όλοι έξω…Αν αναγκαστικά πρέπει να υπηρετήσουν λόγω ”ιθαγένειας”(έγκλημα κατά της Ελλάδας η απονομή της),να μη κάνουν ένοπλη υπηρεσία…Είναι θανάσιμα επικίνδυνο…Υπάρχουν ένα σωρό βοηθητικές εργασίες.π.χ.ντάντεμα λαθρομεταναστών.Δεν θα τους πέσει ο κώλος,από τα ίδια στάδια πέρασαν και αυτοί…

  2. Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο Αποστολάκης και προσπαθεί να τα μαζέψει, όχι γιατί συνειδητοποίησε το άδικο αλλά γιατί τον έκραξαν και θέλει να φτιάξει το προφίλ του. Μιά φορά μαλάκας, πάντα μαλάκας, ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

  3. οχι δεκαημερη φυλακιση ρε χαμενε αλλα τιμητικη δεκαημερη αδεια επρεπε να του δωσεις χαμινι ε χαμινι

  4. Φοβούνται την οργή του λαού
    Έχουμε μεγάλη δύναμη αδέλφια πάμε μπροστά

  5. Τους αλβανους που προπαγανδιζουν συνεχως στον στρατο τιτα θα τους κανετε?αυτος τι κακο εκανε δηλαδη?αντι να πειτε μπραβο τον λεβενταρα μας

Comments are closed.