Αφαίρεση 3 βαθμών στον Ατρόμητο αν δεν πληρώσει τον Φυτανίδη!

Κοινοποίηση:
fytanidis

Το ποσό των 17.050 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο Ατρόμητος στον 34χρονο στόπερ μέχρι την προσεχή Δευτέρα (26/11). Ο Φυτανίδης είχε καταθέσει προσφυγή στους Περιστεριώτες για τη μη καταβολή των φόρων από το αρχικό ποσό που του είχε επιδικαστεί (κοντά στις 200 χιλ. ευρώ) και το Διαιτητικό Δικαστήριο τον δικαίωσε.

Συγκεκριμένα καλεί τον Ατρόμητο να καταβάλλει στον έμπειρο αμυντικό το εν λόγω ποσό (17.050) εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της απόφασης (δηλαδή από αύριο), σε διαφορετική περίπτωση θα του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

«Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία “Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο δικαστήριο της υπ’ αριθμ. 6/2018 τελεσίδικης αποφάσεως του Δ.Δ.Π./ΕΠΟ, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λόγω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ’ αυτήν χρηματικής οφειλής, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: