Αυτό το ζευγάρι νάρκωσε και βίασε πάνω από 100 γυναίκες στην Καλιφόρνια!

Κοινοποίηση:
zeygari

Το αρχικό κατηγορητήριο ανέφερε τη νάρκωση και τον βιασμό δύο γυναικών. Όταν όμως ξεδιπλώθηκε η ιστορία και προχώρησε η έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι η υπόθεση ήταν πολύ μεγαλύτερη, καθώς ένα ζευγάρι φέρεται να είχε ναρκώσει και βιάσει πάνω από 100 γυναίκες, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού δυο γυναικών. Ο 38χρονος χειρουργός ορθοπεδικός Grant William Robicheaux και η 31χρονη σύντροφός του Cerissa Laura Riley συνελήφθησαν στις 11 Σεπτεμβρίου με ναρκωτικά και όπλα και την κατηγορία του βιασμού. Οι δύο δράστες κατάφερναν να πλησιάζουν τα θύματά τους, τα οποία νάρκωναν και ακολούθως τα βίαζαν κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση των δύο γυναικών, ωστόσο, ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Η έρευνα στο σπίτι και στα αρχεία του χειρουργού ορθοπεδικού και της συντρόφου του, έφερε στην επιφάνεια πάνω από 100 βίντεο με γυναίκες που είχαν ναρκωθεί και ακολούθως βιαστεί. Τα περισσότερα βίντεο ήταν αποθηκευμένα στο κινητό του χειρουργού, το πρόσωπο του οποίου, όπως και της συντρόφου του, διακρίνονταν ξεκάθαρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει ο τρόπος που δρούσε το ζευγάρι από την Καλιφόρνια. Η πρώτη ενέργεια φέρεται να έγινε το 2015. Από τότε, ο 38χρονος χειρουργός και η 31χρονη σύντροφός του, φρόντιζαν να εξασφαλίζουν εργασία σε μπαρ, εστιατόρια και φεστιβάλ. Εκεί προσέγγιζαν τα θύματά τους, τα οποία παρέσυραν με το όμορφο παρουσιαστικό τους, πριν τα ναρκώσουν και εκδηλώσουν τα αρρωστημένα βίτσια τους.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε έκσταση και κοκαΐνη, καθώς και άλλα χάπια, κυρίως ηρεμιστικά, με τα οποία δημιουργούσαν ένα κοκτέιλ, πριν τα παρασύρουν στο σπίτι του 38χρονου, στο Newport Beach.

Η υπόθεση του ζευγαριού από την Καλιφόρνια θα εξεταστεί από το δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου, ενώ οι εισαγγελικές αρχές συγκεντρώνουν δεκάδες ομολογίες γυναικών που έπεσαν θύματα του 38χρονου και της 31χρονης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: