Αυτό που κυκλοφορεί για την Σακελλαροπούλου σε πηγαδάκια της Βουλής δεν το χεις ξανακούσει!

Κοινοποίηση:
sakellaropoyloy-arthro

Σάλος σε πηγαδάκια της Βουλής μετά την ορκωμοσία της Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που συζήταγαν σήμερα στην Βουλή την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ, αν κανείς την δει από κοντά ή θα την λυπηθεί, ή θα τρομάξει ή θα γελάσει αφού η παρουσία της εκτός ότι δεν εμπνέει… συνοδεύεται από αμέτρητες επεμβάσεις αισθητικής (κοινώς μπότοξ) στο πρόσωπο.

Με λίγα λόγια έχει γίνει σαν “Μούμια του Φαραώ Τουταγχαμών”…

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΦΑΝΑΤΣΤΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΣ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ο/Η Ουστ μωρη καργα υπαλληλακι των ανθελληνων πουλιτικων λέει:

    Xα,χα,χα,σαν κακο@υμενο τραβελι μοιαζει η μουμια,μουχαχαχαχα.

  3. υπεροχη κυρια ουκ ολιγες φορες την εχω φαντασιωθει..

  4. τέτοιοι εισαστε αυτοι σας αξιζουν 150 χρονια ταιζετε ανεπάγγελτους αστράτευτους ανθέλληνες κουνιστούς προδοτες πισωγλεντηδες αθεους τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδες γιατι;; για το εγω σας και όχι το εμεις……τι περιμενατε από τσιπουρεους κουληδες μινεικους σαγματοποιούςραουληδεςβουτσοβιτσες καραμαν-αληδες πακηδες που πουλησαν τη μακεδονια στους βρωμιάρηδες μαζι με τους συριζοσυγκαμενους αγνωστου προελευσεως και καταγωγης και τωρα με την επιλογή μαρεβοκουλη να δουμε τι θα πουλησουν. στο χοιροστασιο είναι ολοι συμφωνοι…εμεις τι κανουμε;; γιατι δεν μονοιασαμε ποτε;; ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.. στη ζωη μου δεν ειδα χοντρη χωρις γκομενο ,
    γυφτο με γιαλια μυωπιας, και αριστεροκουκουεδοαπλυτοπατριωτες φτωχούς….

  5. ………αυτό που κυκλοφορεί για τους δημοσιο – τραπεζο -πολιτικο κομπιναδόρους, που λένε οτι θα τους κατασχεθεί για τα εγκλήματα και την προδοσία ,ολόκληρη η κινητη και ακίνητη περιουσία μέχρι 1ο βαθμό συγγένειας το έχετε ακούσει !!!!! ….. α χα χα χα χα χααα χα! χαα! χα! χα! χαχαχα……..
    ά! και εξορία λέει, στα ακρτικά νησιά και σε όλες τις ακριτικές περιοχές στην ελλάδα – ΙΣΟΒΙΑ ! ! !
    πω πω πω πω πω ρε τι έρχεταιαιαιααιαιαιαι………..

  6. “Συντροφε” ΧΙΟ,,
    υποβιβαζεις την αξια των ΦΑΡΑΩ!.. Αφησε τους στην ησυχια .Αφησαν εργο και οι μουμιες τους ειναι περιζητητες.Ετσι, εχουν υψηλο τουρισμο, που προκαλει θαυμασμο.Ο κ. κουλης ηθελε ενα ατομο για ΠτΔ του χεριου του.Αυτην ηθελε και η πολωνεζα.Αν τα πραγματα δεν ηταν σοβαρα, θα μας προκαλουσαν θυμηδιαν.
    O ΠτΒ ανεφερε στην προσφωνηση του τον Αριστοτελη!..Αμφιβαλλω πολυ , αν καταλαβε τι εγραψε ο Αριστοτελης.

  7. Εγώ πάντως, βλέπω μια επικίνδυνη Σαύρα – με Σ-γεροντομούνα και σκατόψυχη…

  8. Ολα τα είχαμε τώρα θα πληρώνουμε και σερβιέτες μπότοξ κλπ…

  9. Πρωτη φατσα,πρωτο μποι.Απο σκατ@@ρη σε σκατ@@ρη το παμε.Και πολυ επιλογη.Ποσο καιρο το εψαχναν;;Αλλα ειπαμε ξεπληρωμα γραμματιων.

  10. Εγώ θα έλεγα ότι πέρνει αντιψυχωσικά που την κάνουν να γουρλώνει τα μάτια της. Κάποιος να μυρήσει τις μασχάλες της. Αν βρωμοκοπάνε σημαίνει ότι πέρνει χάπια. Τουλάχιστο άς αλλάξει τα γυαλιά της. Πώς είναι έτσι σαν την κακομοίρα?

  11. Γιατί ο Πάκης που ήταν σαν πακιστανός μανάβης στη λαχαναγορά του Ισλαμαμπάντ ήταν καλύτερος;

  12. θελετε γυναικα προεδρο..βαλτε ενα κοριτσι απο τα πολλες ξανθες της τηλεορασης για να εχει και φωτογενεια,, να λεει και καμια βλακεια να γελαμε, Τωρα θα τρομαζουμε τα μικρα παιδια να φανε το φαγητο τους δειχνοντας τους την καινουργια προεδρο
    Α ρε Κουλη με τις επιλογες σου…..ολη η Ελλαδα και εσυ τι βρηκες…μετα περιμενουμε να δημιουργησεις καινουργιες καλοπληρωμενες θεσεις εργασιας…

  13. Το μουστακι που αρχιζει να γινεται σαν του Πολακη το παρατηρησε κανεις

  14. προσέξτε γιατί οριστικοποιείται πλέον η ελληνικη ολιγαρχική δικτατορία σε βαθμό χειρότερο απο αυτόν της Συρίας.
    θα μιλησουν πλέον τα όπλα σε αυτό τον εμφύλιο. Οσοι εκαναν αυτά που έκαναν θα το πληρώσουν τώρα.
    δρόμος επiστροφής δεν υπάρχει : τον γκρέμισαν ήδη.

    1. Για ποια οπλα και ποιον εμφυλιο μιλας ρε καραγκιοζακο; εεεε;;; κατσε εκει στον καναπε σου ρε χεστη και σκεπασου!!! μου θελεις και εμφυλιο παπαρα!!!!

  15. Τί θα γίνει; Θα πληρώνουμε τις πλαστικές του τέρατος;

Comments are closed.