Αυτό είναι το πρόγραμμα του Μακεδονία TV που «βάζει κάτω» σε τηλεθέαση επτά κανάλια εθνικής εμβέλειας

Κοινοποίηση:
1

Τι και αν τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας επενδύουν σε εκπομπές και σειρές για να πετύχουν την πολυπόθητη υψηλή τηλεθέαση που θα τους στείλει πρώτους στη γραμμή τερματισμού; Το TV Μακεδονία καταφέρνει κάποιες στιγμές να «χτυπήσει» αθόρυβα και να περάσει μπροστά από πολλούς αντιπάλους του, εκεί που δεν το περιμένουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει κάθε απόγευμα στις 18:00. Όταν στο TV Μακεδονία ξεκινά η σειρά Chicago Fire, ο σταθμός σημειώνει υψηλότερη τηλεθέαση από το Star, τον ΣΚΑΪ, το Open και τα 4 κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤSports. Χθες, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, η σειρά έφτασε στο 8,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ εκείνη την ώρα η τηλεθέαση στους προαναφερόμενους σταθμούς κινούταν από 0,3% έως 7,6%!

Η σειρά ακολουθεί τους πυροσβέστες, τους νοσοκόμους των πρώτων βοηθειών που εργάζονται στο Firehouse 51 του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγο, της ομάδας 3 και του ασθενοφόρου 61. Καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες του Σικάγο. Παράλληλα, παρακολουθούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εκτός εργασιακού χώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: