Αυτό είναι το νέο Ford Fiesta Active…

Κοινοποίηση:
7-8A

Παρατηρώντας το Active βλέπεις ένα Fiesta με αυξημένο εκτόπισμα. Ένα αυτοκίνητο που κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στον χώρο.

Η σχεδίαση προφανώς ακολουθεί τις γραμμές του 5θυρου Fiesta. Απαλές καμπύλες επιφάνειες και λίγα νεύρα, δίνουν μια αίσθηση ήρεμης δύναμης.

Αυτό που αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ως μεγαλύτερο εκτόπισμα δεν είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.  Το Active στέκεται ψηλότερα σε σχέση με το έδαφος κατά 18 mm από το απλό Fiesta ενώ λίγο φαρδύτερα είναι και τα μετατρόχια, κατά έναν πόντο.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρές. Λεπτομέρειες στο χρώμα της εξωτερικής βαφής δίνουν στο εσωτερικό πιο νεανική ατμόσφαιρα. Τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό διατηρούνται, η συναρμολόγηση δείχνει στιβαρή και το φινίρισμα προσεγμένο.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει μονάδες 1.0 EcoBoost σε εκδόσεις ιπποδύναμης 85, 100, 125 και 140 ίππων. Με άμεσο ψεκασμό, τούρμπο και διπλό ανεξάρτητο μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων. Οι κινητήρες πετρελαίου 1.5 TDCi διατίθενται σε εκδόσεις 85 και 120 ίππων, με τον ισχυρότερο να έχει τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας.

Τιμή από €17.244

7-8B

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: