Αυτό είναι το μοντέλο… νεκροφόρας με όλα τα κομφόρ! Το νέο Tesla κυριολεκτικά σε ταξιδεύει στον… άλλο κόσμο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
this-tesla-model-s-hearse-can-be-yours-for-220000-12_77761_369057_type15016

Ένα ακόμα κεφάλαιο -κατά πολλούς το σημαντικότερο- στην προσπάθεια διασκευής των προτάσεων της Tesla έρχεται να προστεθεί με τη δημιουργία μιας νεκροφόρας η οποία βασίζεται στο Model S.

Σύμφωνα με τον Νορβηγό… τελετάρχη, Jean Erik Naley, αυτή είναι η τέταρτη νεκροφόρα που δημιουργεί ο ίδιος χρησιμοποιώντας ως βάση ένα μοντέλο της Tesla, εκ των οποίων οι τρεις παραμένουν σε σκανδιναβικό έδαφος όπου η ηλεκτροκίνηση είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη.

Το εικονιζόμενο Tesla Model S έχει υποστεί τις απαραίτητες… αναβαθμίσεις ώστε να ανταποκριθεί στη νέα του αποστολή.

Πέρα, λοιπόν, από τον εμφανή ανασχεδιασμό του πίσω τμήματος, απαιτήθηκε η αύξηση του συνολικού μήκους του κατά 80 εκατοστά, όπως άλλωστε και η πλήρης αναδιάταξη του θαλάμου επιβατών.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις εκτόξευσαν και το κόστος του εν λόγω Tesla Model S το οποίο διατίθεται στην τιμή των 200.000 ευρώ, χωρίς παρόλα αυτά να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιος ενδιαφερόμενος.

Άγνωστη παραμένει και η αυτονομία του αυτοκινήτου, καθώς είναι προφανές ότι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις αμάξωμα έχει οδηγήσει και στην ανάλογη αύξηση του βάρους.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο δημιουργός του αυτοκινήτου προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας πέντε ετών, διάστημα που χωρίς αμφιβολία φαντάζει μικρό μπροστά στην αιωνιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.