Αυτό δεν το έχεις ξαναδεί! Έκανε το κτήμα του φρούριο για να προστατευτεί από τους λ@θρομετανάστες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
86971103_2905993152799008_2919103303302250496_n

Μιλάμε για μέτρα φύλαξης που δεν συναντάμε ούτε σε στρατόπεδα!

 

Κάμερες, φράχτες, συρματοπλέγματα, πανιά απόκρυψης, λυκόσκυλα και όποιο άλλο μέτρο προστασίας μπορεί να φανταστεί κανείς έχει πάρει για το κτήμα του κάτοικος της Μόριας για να κρατήσει μακριά τους λ@θρομετανάστες.

Δείτε τα όσα περιγράφει στην ανάρτηση του κάτοικος της Μόριας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. όλα αυτά είναι πολλά και ανατρέπονται από μεγάλες ομάδες, εύκολα. Βάλτε το χέρι στην τσέπη βαθιά και όσοι έχετε μονοκατοικίες, μην κάνετε τίποτα άλλο εκτός από το να κάνετε το φράχτη σας ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ. Υψηλή τάση. Και μια ταμπέλα προειδοποιητική απέξω εννοείται (το επιβάλλει ο νόμος). Ότι φράχτη έχετε, όπως είναι τώρα, καλύτερα να είχατε έναν 2-3 μέτρα ψηλό αλλά ας είναι. Φωνάξτε ηλεκτρολόγο, βάλτε υψηλή τάση σε όλο το φράχτη και στην παραμικρή γωνία και έχετε διακόπτη μέσα στο σπίτι που θα απενεργοποιεί την τάση όταν χρειάζεται….. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Όσο για τα σκυλιά, μεγάλες ράτσες και όχι ένα, τρώει μια μαχαιριά, μια σφαίρα στο κεφάλι και τέλος. Πάνω από δυο να δημιουργήσουν αγέλη μεταξύ τους και ξέρουν αυτά να μοιράζουν “αρμοδιότητες”, κινήσεις στη μάχη και αρχηγό ανάμεσα τους, δε χρειάζεται να επέμβετε. Τα ντόπερμαν είναι τα πιο ευφιή και πιστά στην οικογένεια σκυλιά. Άριστοι φύλακες και πραγματικοί δολοφόνοι αν πάρουν εντολή, κανένα δε συγκρίνετε μαζί τους.

  2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ……..

  3. Τό έχουμε ξαναδεί στό Πακιστάν όπου ό ένας τρώει τόν άλλον … έτσι θα γίνουμε και εμείς εδώ θα κτυπάμε σκοπιές μέσα στα σπίτια μας … Ας όψετε η Χριστοδουλοπούλου σου γαμώ

Comments are closed.