Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ «γυάλισε» στον Άγιαξ – Θέλει 8 «χαρτιά» ο Ιβάν – Αποκάλυψη-βόμβα!

Κοινοποίηση:
ivan

Για τον Λεό Ζαμπά υπήρχαν φήμες (κυρίως στην αρχή του καλοκαιριού). Φήμες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να πει κανείς πως τις δικαίωσε με τις εμφανίσεις του στα δύο παιχνίδια με τον Αγιαξ.

Σε αυτά, ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ «έβγαλε» μάτια, ωστόσο είναι δεδομένο βάσει της μεταγραφικής πολιτικής του «Αίαντα» πως ο Ολλανδός του ΠΑΟΚ απέχει αρκετά από τα πρότυπα των ποδοσφαιριστών που αγοράζουν οι πρωταθλητές Ολλανδίας.

Αυτός όμως που σίγουρα γυάλισε στους ιθύνοντες του «Αίαντα» είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των media και των ρεπόρτερ του Αγιαξ, οι οποίοι μάλιστα μπήκαν και στη διαδικασία να συγκρίνουν την εμφάνισή του, ειδικά στον επαναληπτικό του Αμστερνταμ, με αυτή του Ονάνα, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έδειξε σταθερότητα και σε σχέση με τον «Πάσχα» ήταν σαφώς χειρότερος (πάντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι).

Το δεδομένο είναι πως ο Αγιαξ ψάχνει τερματοφύλακα, προκειμένου να πλαισιώσει τον Καμερουνέζο. Δεν σημαίνει φυσικά πως ο Πασχαλάκης, αυτομάτως, μετατρέπεται σε στόχο του «Αίαντα», το σίγουρο όμως είναι πως με την εμφάνιση του την περασμένη Τρίτη μπήκε για τα καλά στα κιτάπια των ανθρώπων των πρωταθλητών Ολλανδίας, οι οποίοι αναμένεται να δραστηριοποιηθούν εντονότερα στο παζάρι, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (αντιμετωπίζουν στα play-off τον ΑΠΟΕΛ).

Μένει να δούμε αν τα καλά σχόλια και η θετική γνώμη που απέσπασε ο 29χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα έχει κάποιο έμπρακτο αντίκρισμα, ειδικά ως προς την στόχευση του Αγιαξ, είναι πάντως αμφίβολο πως η αξιολόγηση του ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη (8 εκατ. ευρώ) λειτουργεί υπέρ της προοπτικής μιας τέτοιας κίνησης.

Πηγή: weeklynews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο παοκ επαιξε μπαλαρα τρομαξε τις ολλανδεζες. ο μπισεσβαρ μιση ομαδα μονος του. μακαρι να χαμε στον Αρη μια τετοια παιχταρα. μονο ντιγκινί τον πλησιαζει

Comments are closed.