Αυτός είναι ο νέος γκόμενος της ωραίας Όλγας Κεφαλογιάννη. Μα τι στο κόρακα του βρήκε του γκριζομάλλη. Η σέλφι που βάζει φωτιές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
olga_kefalogiannis

Mε μία σέλφι από τη ή επίσημη πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου το βράδυ της Τρίτης, την οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Χριστίνα Πολίτη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας ρίχνουν νερό στο μύλο των φημών που τους θέλουν ζευγάρι, μετά το χωρισμό της βουλευτίνας της ΝΔ με τον Μάνο Πενθερουδάκη.

Οι δύο του παρακολούθησαν μαζί την παράσταση στην οποία έχει γράψει τη μουσική ο Μίνως Μάτσας και μετά το τέλος πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους αλλά και στη selfie που ανέβασε η Χριστίνα Πολίτη, μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό συνθέτη και την Όλγα Κεφαλογιάννη να έχουν έρθει κοντά.

Κανείς τους, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση.

minos-matsas-2

olga-kefalogianni-minvs-matsas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΠΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ………….

  2. Όχι κόρη αλλά σόι .
    Ο μπαμπάς πρώην βουλευτής . Ο θείος βουλευτής .
    Οικογενειοκρατία στην πολιτική με σίγουρα χαρτιά καταστάσεις με ονόματα που μέσα ήταν και της οικογένειας μου .
    Στο χωριό μου ήταν όλοι μηδενός εξαιρουμένου τυφλοί και ανάπηροι . Αγανάκτησα νέος με αυτά που συνέβαιναν
    Είχα τολμήσει να φύγω από το μαντρί και με έφαγε ο λύκος . Επιθέσεις αλύπητες σε όλα τα σημεία . Δεν κώλωσα ούτε θα κωλώσω .

  3. Ε όχι και τη του βρήκε το αντρογυναικο!!!
    Πολύς της πέφτει κατά πολύ

  4. Κλασσικός μποέμ ρεμάλο-αστός, κοσμογυρισμένος και καλοζωισμένος με τα λεφτά του παππού του. Τέτοια θέλουν κάτι χαζοβιόλες σαν την κεφαλογιάννη. Με τι περιμένατε δηλαδή να τα φτιάξει; Με κανέναν μπατίρη νοικοκυραίο όπως εσείς; Εσείς είστε για την ψήφο κάθε τέσσερα χρόνια και μετά άντε γεια.

    1. Σε ενημερώνω ότι είναι κόρη βαρδινογιαννη. Δεν έχει ανάγκη αυτη

Comments are closed.