Αυτός είναι ο μόδιστρος που έραψε τον «Παρθενώνα» στο σακάκι του Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pasted_image_0__1_

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλι τίμησε την Ελλάδα επιδεικνύοντας με περηφάνεια την αγάπη του για την χώρα μας στην τελετή ανάδειξής του ως πολυτιμότερου παίκτη του NBA για τη σεζόν.  Όχι μόνο μίλησε για την Ελλάδα, αλλά επέδειξε και το σακάκι του, στο οποίο έχει φροντίσει να βάλει φόδρα με την εικόνα του Παρθενώνα.  Στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο, επιδεικνύοντας άλλο σακάκι με την εικόνα της θεάς Αθηνάς. O Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει φόδρες με εικόνες από την Αρχαία Ελλάδα σε όλα του τα σακάκια, τα οποία ράβει στην Ελλάδα ο γνωστός μόδιστρος Γιώργος Παπαδόγαμβρος.

Ο Παπαδόγαμβρος είναι ο ράφτης των διασήμων και των επιτυχημένων όπως ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αδελφός του Θανάσης, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες, πολιτικοί, καλλιτέχνες.  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα φροντίζει να ράβει κουστούμια με… αρκετή Αρχαία Ελλάδα.

Ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος έγραψε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram: «Μπράβο Γιαννάρα μου!!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω…είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί!!! Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου έκαναν να φορέσουν όλοι κουστούμια μου».

pasted_image_0__1_
pasted_image_0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: