Αυτός είναι ο ζεν πρεμιέ ηθοποιός, ο οποίος ήταν λιώμα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Κοινοποίηση:
1

Πάγωσε το αίμα τους στη θέα του. Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από μερικά βράδια  στο κέντρο της Αθήνας.

Πρωταγωνιστής, πασίγνωστος ηθοποιός με πολλές-πολλές θαυμάστριες. Με το που έσβησε τη μηχανή του, σωριάστηκε στο έδαφος προκαλώντας τον πανικό σε περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς του πολυσύχναστου δρόμου, με τα δεκάδες εστιατόρια και μαγαζιά. Ήταν, δυστυχώς, λιώμα απ’ τα ναρκωτικά…
Αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν το “άτακτο” αγόρι της εγχώριας Showbiz που μέσα από την μικρή οθόνη συνεχίζει να μπαίνει στα σπίτια μας και το όνομά του δεσπόζει στις μαρκίζες θεάτρων, βγήκε να χορτάσει την πείνα του!

Με τη μηχανή του, κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι της Αθήνας σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας. Τα πάντα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Όμως, όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικά! Ο “κούκλος” της τηλεόρασης με τις εκατοντάδες θαυμάστριες, με το που κατάρρευσε κι άρχισε να βγάζει σπασμούς.

Όσοι ήταν δίπλα, γρήγορα κατάλαβαν για ποιον επρόκειτο και γιατί ήταν σε αυτήν την κατάσταση. Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι: κρίμα.

Για ποιον πρόκειται;
Αρχικά να σας αναφέρουμε πως το όνομά του έχει φτάσει στα γραφεία μας και η αλήθεια είναι πως πάθαμε σοκ! Ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά! Για ευνόητους λόγους όμως και από την στιγμή που καραδοκούν… μηνύσεις όνομα δεν μπορούμε να αναφέρουμε! Ωστόσο θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία φωτιά!

Πρόκειται όντως για κούκλο ηθοποιό, νεαρό σε ηλικία αλλά με πλούσιο βιογραφικό! Αυτή την περίοδο παίζει τόσο σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης όσο και σε θέατρο της Αθήνας! Μάλιστα είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για τις μηχανές! Πάει κάπου το μυαλό σας;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. τελικα.αυτος.ειναι.αλλα.ποιος

    ειναι θα μας πειτε τελικα?

  2. Οχι ρε μακελειο δεν παει καπου ο νους μας, ας πει καποιος το ονομα να τελειωνουμε!

Comments are closed.