Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε νεκρός από καλάσνικοφ στην φονική ενέδρα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xaidari_thyma_2910_1-768x618

Κατέληξε ο επιχειρηματίας που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί στο Χαϊδάρι.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που χτυπήθηκε από σφαίρες σε μια ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι.Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που είδαν τον άνδρα μέσα σε μια γκρι BMW να δέχεται τους πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Οι εξελίξεις γύρω από το μαφιόζικο “χτύπημα” στο Χαϊδάρι “τρέχουν” με καταιγιστικούς ρυθμούς και παίρνουν μια… διαφορετική τροπή. Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται δύο αστυνομικοί, καθώς διαπιστώθηκε πως την ώρα της επίθεσης εναντίον του επιχειρηματία, οι δύο αυτοί αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν στην κατάθεσή τους ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και “έπεσαν” πάνω στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού.

 

Ωστόσο, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο.

Αλλά αντιθέτως να συνόδευαν τον επιχειρηματία ως σωματοφύλακες την ώρα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό στο Χαϊδάρι…

THYMA_TELIKO

Το χρονικό του “χτυπήματος” στο Χαϊδάρι

Για ακόμη μια φορά, το Χαϊδάρι έγινε σήμερα, Τρίτη 29.10.2019, τόπος μιας ενέδρας θανάτου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας άνδρας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα με καλάσνικοφ και 9αρι πιστόλι την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, σταματημένος σε φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με τη Σατωβριάνδου.

Το θύμα δέχτηκε τους πυροβολισμούς από δυο κουκουλοφόρους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που τον πλησίασαν με μηχανή την ώρα που η γκρι BMW την οποία οδηγούσε (και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν του ανήκει) ήταν σταματημένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: